Güzel Sözler "Part 2"

♥ Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..

♥ Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.

♥ Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir.

♥ Seni ne kadar seviyorum biliyormusun? söz veripte tutmadıgın günler kadar, beni beklettigin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kaçırdığın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim...

♥ Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere rüzgar olup esiyorum sessizce sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye bensizken üşürsün diye...

♥ Aşkım seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgiyi kağıtlar , kalemler ,boş sayfalar ,sigara dumanları , boş duvarlar ve beni bu güne kadar tanıyan her kez anladı..bir de sen anla aşkım seni çok seviyorum.

♥ Sensiz yorgun ve bezgin sürüklenip gidiyorum,tattığım zevkler bile beni avutacağı yerde,ayrılığın acısını daha da arttırıyor,biz herşeyde birbirimizin yarısı idik;şimdi ben senin payını çalar gibi oluyorum..

♥ Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.

♥ Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..

♥ Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan. Hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.

♥ Yokluğuna dayandım.sensizde sabah oldu. sensizde mevsimler değişti. ama dudaklarımla gülsemde gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.

♥ Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür. Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

♥ Sana ne demeliyim? Hayatım desem hayat kısa,güneşim desem güneş batıyor, çiçeği desem o da soluyor...Sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor!

♥ Birlikte olabileceğin değil,onsuz yaşayamayacağın biriyle ol! Geldiğinde boşluk dolduranlardan değil,gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun!!!

♥ Seni her düşündüğümde cebime bir kuruş koysam şu an zengin bir insandım :))

♥ Bir soluk kadar yakın,yıldızlar kadar uzak derler sevgi için...uzanırsın yetişemezsin,yetişirsin dokunamazsın,dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN!!!

♥ Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın.

♥ Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor.

♥ Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.

♥ Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Tüm Güzellikler Senin Olsun Sevgilim..

Geri