17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 150 gr. kuşbaşı dana eti
- 1 adet soğan
- 1 adet patates
- 1 adet kereviz
- 4 su bardağı su
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1/2 demet dereotu
- Tuz,beyazbiber
Süre:30 dk - 4 Kişilik Yapılışı Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 150 gr. kuşbaşı dana eti
- 1 adet soğan
- 1 adet patates
- 1 adet kereviz
- 4 su bardağı su
- 1 adet kırmızıbiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1/2 demet dereotu
- Tuz,beyazbiber

Süre:30 dk - 4 Kişilik Yapılışı Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.