~Gresto.` dan Mütevazi Bir Frag (Map) İceworld

ninjAfAre adam sana yol vermış ne konusuyon git başka yere hade..

sana yol vermiş olmasınlar GDR olmasa var ya oğlum GDR dekı herkesten cfg dilendin zamanında daha neyi tartışıyon iceworldde 30 8 frag kasıyon NB ye koyuyun allah belamı versimki amelesin yav yok yok amelenin bile bir şerefi var :D

abımı daha dun knka dıon got lalesı senı 2 yuzlusunuz hepınız ondan yol verdım sıze
yol vermiş oooooo krall.. 12- 3 u frag dıye koyan bızmııydık lan angut maçta en iyi kastıuığın frag o pubda herkes kasıyormıllet 90 a 8 kasıyor pubda NBye koymuyor sen iceworldde 30 a 8 kasıyon koyuyon vay angut vayy neyse lan şimdi bu okuldadır gelince cevap yazar annesi kızıyorEEE

yol vermiş oooooo krall.. 12- 3 u frag dıye koyan bızmııydık lan angut maçta en iyi kastıuığın frag o pubda herkes kasıyormıllet 90 a 8 kasıyor pubda NBye koymuyor sen iceworldde 30 a 8 kasıyon koyuyon vay angut vayy neyse lan şimdi bu okuldadır gelince cevap yazar annesi kızıyorEEE
lan velet sutu bozuk senı mac sslerı duruor saklıorum senın bı tarafına sokmak ıcın konus ıstedıgın kadar lan velet 2 aydır cs gırmıodum ondan koydum o fragı ben ne fraglar attım koymadım . hem sanane ?

sana yol vermiş olmasınlar GDR olmasa var ya oğlum GDR dekı herkesten cfg dilendin zamanında daha neyi tartışıyon iceworldde 30 8 frag kasıyon NB ye koyuyun allah belamı versimki amelesin yav yok yok amelenin bile bir şerefi var :D

ahahaa soylesın kımden bı kısıden bıle cfg ıstedıysem csyı bırakacam lan yenı tureme yenı nesıl sen ne ara turedınde laflar carpıon

ben cfg coderım soyleyeyım dedım :) git sımdı yalaka msn ekle onların cfg ıste kayırdın :)

Geri