Gördüğümüz Ama Görmekten Çekindiğimiz Counter-Strike GerçekLeri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yolun açk olsn kemal :/ yazdığın son harfe kadar haklısın , umarım nb ve ts yi de unutursun birdaha girmessin de real hayatında başarılı olursun . Bende 2 haftalık sorumluluk sınavım oldugu için cs silmştm o 2 haftada anladım ki cs nin o kadar da hayatmda önemi yok , günahdan başka birşey kazandırmıyor maçı kazan küfür ye maçı kaybet küfür et :/

yolun açk olsn kemal :/ yazdığın son harfe kadar haklısın , umarım nb ve ts yi de unutursun birdaha girmessin de real hayatında başarılı olursun . Bende 2 haftalık sorumluluk sınavım oldugu için cs silmştm o 2 haftada anladım ki cs nin o kadar da hayatmda önemi yok , günahdan başka birşey kazandırmıyor maçı kazan küfür ye maçı kaybet küfür et :/
Eyvallah kardesım :) Darısı sn artık :)

Sana katılıyorum ama bu oyunu bagımlısı olmadan oynamak güzel olandır mesela hem kitap okursun bilgi kazanırsın derslerine calısır gezir dolaşırsın bunlardan arta kalan zamandada cs oynarsın önemli olan bu oyunu bagımlısı olarak oynamamaktır . Konu için teşekkürler

Böyle bir karar Vermen senin açından çok önemli onun için bişey diyemiyoruz doğru karar vermişsin umarım hayatında hep başarılar görürsün :)

Sana katılıyorum ama bu oyunu bagımlısı olmadan oynamak güzel olandır mesela hem kitap okursun bilgi kazanırsın derslerine calısır gezir dolaşırsın bunlardan arta kalan zamandada cs oynarsın önemli olan bu oyunu bagımlısı olarak oynamamaktır . Konu için teşekkürler
Evet kardeşim. Bazıları da hırs yapıyor bu oyunu bazı egolarını tatmin etmek için oynuyorlar ama yapacak bişey yok bazı şeyler aileden kaynaklanır. Uyarılmıyan ilgilenmeyen cocuk çareyi böyle şeylerde arar. Ailem beni uyardı bende bıraktım cs yi :)

Güzel olmuş kanka.

Eyvallah kanka :)

Madem Cs Bıraktın Gerceklerı Konusulaım Sende Gh Wardı Hatta Ben Senle Aynı Clandaydım Bole Acıcam Aimi Yardırcam Fln Cross da Donsoz oluyordu ? Nasıl Olsa Cs Bıraktın Neyse.

Bilgisayar bir hastalık bir vakit geçirme biçimidir ama bunu düzenli yaparsak hiçbirşey değişmez :)

[quote="']Madem Cs Bıraktın Gerceklerı Konusulaım Sende Gh Wardı Hatta Ben Senle Aynı Clandaydım Bole Acıcam Aimi Yardırcam Fln Cross da Donsoz oluyordu ? Nasıl Olsa Cs Bıraktın Neyse.[/QUOTE]
Ghsimi bitti diyorsun :)

Sadece CS'ye yaymak anlamsız geliyor. Bilgisayar başlı başına bir hastalık.

Zamanında koyduklarımız tek tek çıkıor neyse Yorumlarınız İçin Teşekkürler.

"Hep adam oLdurmekten bıkmıyor musun gerizekâlı valla gerizekalı bu çocuk tipe bak ? " asdjahkajdh lan kemal sen üniv tuttur bende oxfordu zorlayacam hadi bağalım :D

Basma Basma Kırdın Ben Sana Basma Dedim. :D:D

"Hep adam oLdurmekten bıkmıyor musun gerizekâlı valla gerizekalı bu çocuk tipe bak ? " asdjahkajdh lan kemal sen üniv tuttur bende oxfordu zorlayacam hadi bağalım :D

Basma Basma Kırdın Ben Sana Basma Dedim. :D:D
Sen benden çok öldürüyon otistik :D Dinime küfreden müslüman olsa ... :D

En d0qRusunu yapıosn kemaL.:thumbup1:

Doğru yapmışsın. Aslında Cs bağımlılık demeyelimde zevk veriyor diyelim.
Çünkü Cs alışırsan yandın :) Derste vs. Aklın orda oluyor. Lise'deyim ve şuan hem cs oynuyorum ara sıra tabiki. Derslerimde şuan 10 numara nazar değmez inşAllah. :)

Doğrsunu yapmışsın. Real'de başarılar.. :)

Eyvallah Sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri