3
EXE RANK
astonishinq`
Fexe Kullanıcısı

[FONT="]Başkan Ahmet Gökçek ve yönetim kurulu üyeleri Nadir Koç, Levent Çamur ve Abdullah Bozdayı'nın yer aldığı yemeğe, tüm tribün gruplarını davet edilmiş olmasına rağmen Gecekondu, Anti-X ve Sol Kapalı grupları katılmadı. Gökçek, 16 Ağustos'taki genel kurul öncesinde yönetime kesinlikle talip olmayacaklarını ve mahkemenin kararına da itiraz etmeyeceklerini ifade etti.[/FONT]
[FONT="]Yemekte taraftarlardan helallik isteyen Ahmet Gökçek, tek suçlunun Cemal Aydın olduğunu ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu:[/FONT]
[FONT="]"İki yıl boyunca mahkemelerden gözümüzü açamadık. Çok şey yapmak istiyorduk, ama bir türlü müsaade etmediler. Bize destek olunsaydı bugün Ankaragücü, Türkiye'nin 4. büyük takımı olurdu. Göreve geldiğimizde Ankaragücü'ne ekmek dahi vermiyorlardı. Hayal bile edilemeyecek futbolcuları kazandırdık, ama bunun karşılığı olarak tribünlerden hakaret ve küfür yedik. Kimse benim kadar Ankaragücülü olamaz. Maddi ve manevi her şeyimi Ankaragücü'ne verdim. İşimi, ailemi ihmal ettim. Ama Ankaragücü yönetimine kim talip olursa her türlü desteğe hazırım."[/FONT]
[FONT="]Gökçek, yönetime talip olanın, 25 milyon TL ile gelmesi gerektiğini belirterek, "Kulübün geçen yıldan futbolculara borcu var. Bu yıl ise futbolcuların ve hocanın alacakları var. Lisans çıkarılabilmesi için borçların ödenmesi gerek" dedi.[/FONT]
[FONT="]Ahmet Gökçek son olarak taraftarlardan helallik isteyerek, "Tek suçlu Cemal Aydın'dır" dedi ve tarftarlarla vedalaştı. [/FONT]