gog/n/ Müthiş Finalde Kazanan Fnatic .... IEM SHANGAI CUP (ORADAYDIK !!!!)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nobey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hlokof socl vs atmak isterim fix 2 geldikten 1 hafta sonra döt tavan yapmış (:

:) her zaman msn adresini pm at boş zamanımda atalım , socl atalım kralını atalım :)

ahahaha Hlookof verdiğim cevaplar çocukça deil ama seninkiler çocukça gib ... benim verdiğim cevaplar acizliğimi değil kalitemi gösteriyor senle aramızdaki fark belki budur ? ama bir fark olduğu kesin ... çünkü ben arada bişey oldumu vs atalım falan demem :

belli :=)

milletin moviesinden parçalar çalıp çalıp kendininki gibi gösteriyorsun aglama bence :)

ama bunada kesin bi cevabın vardır senin :)

muhattabım değilsin daha yok artistligimi yapcam diyorsan pmden yazabilirsin küfürleri buraya mesaj kasma :)

yoruldum senin gibi gereksize mesaj yazmakdan derdini pmden anlat.

Lightnjng~ e ws diyen önce benle Atıcak
o benim kardeşimden daha çok sevdigim kişi..
12-13 yaşında dedigin bebe senin d*Tünü Becerecek Yaşta ! Ayık OL !!
Deniz ben sercan {killaruna}
Erten Ersu Bu bilgiyi bizle paylaştıgın için teşekkürler kardeşim ;) seni bilen biliyo sen keyfine bak bu veLetleri dinleme
ayrıca bu aradaş yaşımıda söyleyim yaşım 15 ama hLoorkoF ister büyük ister küçük oL Adam OL !
senin gibi biz 1-2 aY cs oynayıp millete laf atmıyoruz.4 Senedir Oynuyorum Beni Bilen Biliyo VeLet MeLet Ama Sonucta Eziyomu SocL senoynada Eziyo
konuşmuyacaksın

GoG Belkide Forumun En Kral oyuncususun ;) usta oyunculugundan dolayı tebrikler.

Lightnjng~ e ws diyen önce benle Atıcak
o benim kardeşimden daha çok sevdigim kişi..
12-13 yaşında dedigin bebe senin d*Tünü Becerecek Yaşta ! Ayık OL !!
Deniz ben sercan {killaruna}
Erten Ersu Bu bilgiyi bizle paylaştıgın için teşekkürler kardeşim ;) seni bilen biliyo sen keyfine bak bu veLetleri dinleme
ayrıca bu aradaş yaşımıda söyleyim yaşım 15 ama hLoorkoF ister büyük ister küçük oL Adam OL !
senin gibi biz 1-2 aY cs oynayıp millete laf atmıyoruz.4 Senedir Oynuyorum Beni Bilen Biliyo VeLet MeLet Ama Sonucta Eziyomu SocL senoynada Eziyo
konuşmuyacaksın

GoG Belkide Forumun En Kral oyuncususun ;) usta oyunculugundan dolayı tebrikler.

pokunla oyna bence sen :=)

hlookof bende vs atmak ısterım gordugun yerde sole ~etttretresjuN-^ nick bu benı gorursen ben hlokof demen yeterli :)

FİX2 CIKSIN :)

ayaşa bak ya :D msn gel kanki :D

HLookof gerek yok sana küfür etmeme .. fake bir kullanıcıdan atılan movielere herkezin karnı tok bir sen bole ters cevap veriyosun geri kalan herkez saolsun az cok sevıyo ... bb yazmazsan sevinirm ...

kOnu tartışmaya gitti xD

sen kimsinden beni susturacaksın Gog? milletin movielerinden parçaları çal kendinmiş diye göster anca

bence bırakmalısın csyi gidip arkadaşlarınla gez beraber lunaparkta filan oyna :)

la oLum hLookof cok uzatmasan kardesım :D:D

uzatırım karşısında 10 yaşında cocuk yok adam olsun

Tamam yaw uzatmasak daha ıyı bence doqrumu ::D cunku uyarı alırsınız :D:D

ben tartışmıyorum o sadece kendi kendine konuşuyo ...

zaten gog bole bı konu acmana hıc gerek yoktu

Geri