gog/n/ Müthiş Finalde Kazanan Fnatic .... IEM SHANGAI CUP (ORADAYDIK !!!!)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nobey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Nobey

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Nobey
Yakında Video Gelecek ... IEM SHANGAI DEKİ VIDEOMUZ

Sponsor arayışlarımız son buldu artık daha buyuk kuparalrda mucadele edecez ...

1.5 de fakelerim çoğalmış ... dönmeyi düşünüyorum ama 1.6 vazgeçemem

neyse Konuyu anlatıyım ...

DUST2 MAPI

Biliyorsunuz NaVi Baya Bir Egemenlik kurdu cs ye ama artık FNATIC Donuyor ...

Dunyanın bence en iyi oyuncusu olan markeloff ilk Bölüm olan Dust2 de 2 tk atarak domine etti

ona ragmen 16-14 alabildi NaVi

TRAİN ve İNF

ama Ole bir döndüki Fnatic ... (f0rest ve getright)

son iki el olan

train ve inf de (özellikle aldığı train mapında) cok basarılıydı...

NaVi Dunyadakı en iyi Trainmapını oynayn teamdir (16 Kazandıgı 1 kaybettıgı bir maptır)

ona ragmen trainde 16-14 kaybetti ve aynı skorla ınfernoda kaybedıp macı kaybetti ...

Saygılar ..

kendinizi pro gösterecem diye yırtınacaksınız 345sam :=)

kardeşim adam ztn pro gostermiyor bilgi veriyor ztn movielerini izleseydin bole boş boş konuşmazdın izlede gözün pro görsün Sgt.

Hocam sizin cLana hastayım :D:D xD

Sizin gibi adamLar qosson#,Laedri,Mrs.Razor,- unriwaLLed `,murAtcan ve YennY CherY aLayına kayar burdakıLerın hepsının :D:D

ne diyon la sen? neyden bahsediyosun şakacımı asıl sensin şakacı

2 -3 hack hızlı silah çekme paylaşıp, 2 -3 de yabancı final cs movie koyuncamı pro olunuyor aglamayın burda ok

sende pro değilsin yani beni konuşturma gidip c-s-o*y**un*cu kasıyon bana burda laf etme hadi güle güle.

ne diyon la sen? neyden bahsediyosun şakacımı asıl sensin şakacı

2 -3 hack hızlı silah çekme paylaşıp, 2 -3 de yabancı final cs movie koyuncamı pro olunuyor aglamayın burda ok

sende pro değilsin yani beni konuşturma gidip c-s-o*y**un*cu kasıyon bana burda laf etme hadi güle güle.

kıskanma ha ? veya kıskan bizim değerimiz artıyor ;]

Adama bak mrz.razor u övüyor .La adam ghost wall oldugu kanıtlandı daha ne övüyosun adamı anlamıyorum .. Nadir ci la bunlar hahzahz :D

yaw burda Konu açıyoruz bilgi paylaşımı dediklerinize bakın ... hlookof benim kendimi pro göstercem diye bir kaygım yokki ben nasıl oynadığım ortada ... ben gerek duymuyorum kendimi gösteriyim ;)

sen ama biraz kaygılısın bu konuda ?

yalancıyı yapmıyorlar ya :) Salla bol kefeden.

merak etme kaygım yok prosunuz ;]

ha sk|spawn ha siz :)

ve lightning :) lan gamede kas bot at aasssault aç tamammmı canım benim :)

açarım assault keyfime bakarım senin gibi iceworLd cfg bebesi değilim ya ;]

bırakın sıs HOLO bılmem neyi csden vazgecmeyın YAKINDA ZATEN EN İİ CS PLAYER TÜRKLER OLCAGINA INANIN :D :D

hlkoof burda buyukluk frag koymaksa mygamareada (ustelık 1 de) koyarım fragı kalırsın ama bu buyukluk degıl benım dusunceme göre biraz sıkılıyosun sen bu duruma ...

SpawN la kendımı mukayese bile edemem ... Adamı dunya bılıyo bizi Türkiye :S fark acık verdıgın ornek yanlış bence ...

bence kaçamak cevaplar vermeyi kesin,ice ve cfg bebesi demiş lighning senin hayatın yalan be :)

beni kaç kere iceworlde veya kingof-c-s-o*y*ncuda gördün boş boş konuşma

aglama 11-12 yaşında gelip buraya konuşmayın tamammı :=)

VE 345 SAM

SANA GELince senin profesyolleğinemi sıkılıyorum güldürme beni tamammı kocero

kendini bence kimseyle mukayese etme cünkü senin kadar acizi yok şu verdigin cevaplardan açık oldugu kadarıyla :=)

Geri