Ghostlardan Bıktm ~ 1.6 Kasmak istiyoım artk :Q

bende 1.5 & 1.6 playerıyım ... 1.6 hıle gecmez dıenlere herturlu arabasına kadar ıddaya gırerım ... bunu da kanıtlarımm .. haa kullanmayı sewmem kulananda kufur ederım ama .. 1.6 veya 1.5 2 sıde hıle yatagı .. ama 1.6 sole bısı kı cogu kısı acamıor yontemını bılen acar anca... buda nadır kısıler dır .. ısı bılen ler yanıı .. ama cogu kısıde arar tarar dener v26 hatası yada cs sıl bastan kur gıbı seyler alır ... dedıgım gıbı 1.6 yada hılesını gecırım .. 1.5 de ama kullanmam arabasına ıddaya da gırerımm ... ama 1.6 steam gecmeyı bende dusunuorummm ....

evt arkdaşlar bugun uzun aradan sonra cs 1.5 e girdim yok böyle bi oyun ya :D
gh mh katlanacaz heralde .. D: 1.6 sarmıyo diyolar 1.5 den gidenler zaten :S
pfsss 2 arada 1 derede kaldm beya xD

Siz Varya 1.6'ya kurban olun be ne kadar dangalak insanlarsınız 1.5 1.6'nın yanında böcekten farksız kıskanıyosunuz bunuda gizlemeyin ne kadar 1.5 en kalitelisi desenizde işin aslı 1.6'tıdır siz geri kalmışsınız Yeni neslin oyunu 1.6 bi kere ghost sanki sxe'ye takılmıyor sanki engellenmiyor bana cs 1.5'de bu gösterdiğim Vac korumalarını gösterin bakalım ? varmı öle koruma asıl bu işlerin yuvasu 1.5 hep bu 1.5 yüzünden bulaştı hile hurda olayları yoksa kimse kimseden üstün olamaz bu devirde parası olan king diyen arkadaş böyle hilelere para verenler sence enayi olmaz mı? ayrıca bu devirde en sağlam oyun 1.6 siz hala 1.5 diyin zaten sizin yüzünüzden çıktı hile işleri,

lan mal neyi kıskanalım . sanki 1.6 giremiyoz . bi maça gidiyom 30-35 killden az atmıyorum :drool: steamda bile gh var nadire sorun söyler size steam gh ek ücret istiyo asadfsadasad :001_cool:

Khardesh`s Sana bişey diyeyim mi çok kendini bilmişlik yapma senide ezerler kalırsın öyle burda tecrübe varda konuşuyor demi 1.5'de saydığım kadar güvenlik olsa en azından olmama ihtimali olur varmı yok neyini tartışıyosunuz ben En çok 1.6 1.5 versionlarının hangisinin oynandığının kanıtlarını koydum hangisinde koruma var onuda koydum en çok oyuncu sayısı var onuda koydum kanıtlar deliller varda konuşuyoruz ben bir kaynağa dayanıyorum siz koltuğamı dayanıyosunuz ?.

1.6 da çoğu sw lerde koruma daha düşük ve herkez site wallıyla takılıyor full duvar atıyor 2 gün girdim 1.6 başka girmedim :D

1.6 da çoğu sw lerde koruma daha düşük ve herkez site wallıyla takılıyor full duvar atıyor 2 gün girdim 1.6 başka girmedim :D

O server'lerin güvenlik problemlerine bağlı ben sana şurda bi deticated server açayım bütün bildiğim guard'ları ekleyeyeyim bakalım Açtığın hile işe yarayacak mı ?

Khardesh`s Sana bişey diyeyim mi çok kendini bilmişlik yapma senide ezerler kalırsın öyle burda tecrübe varda konuşuyor demi 1.5'de saydığım kadar güvenlik olsa en azından olmama ihtimali olur varmı yok neyini tartışıyosunuz ben En çok 1.6 1.5 versionlarının hangisinin oynandığının kanıtlarını koydum hangisinde koruma var onuda koydum en çok oyuncu sayısı var onuda koydum kanıtlar deliller varda konuşuyoruz ben bir kaynağa dayanıyorum siz koltuğamı dayanıyosunuz ?.

kim eziyo lan en cok yaklaşan 3. eli aldı ? maçta da vs de de :drool: tecrübeymiş amk beta dan beri oynuyorum ben bi ara gel lan da da eziyim te***** 1v5 atarım ? illa nadire sor gel diyosan sorarım ;)

dawk ben 1.6 giriyorum arada stress için çok bot ça frag yapmadan cıkmıyorum adam vurmak cok kolay
dostum kendini geliştirmek istiyorsan 1.5 1.6 arasında secimin 1.5 olmalı daha cok gelişmek istersen tercihin 1.6 olmaz

STEAM olur ;)

Siz Varya 1.6'ya kurban olun be ne kadar dangalak insanlarsınız 1.5 1.6'nın yanında böcekten farksız kıskanıyosunuz bunuda gizlemeyin ne kadar 1.5 en kalitelisi desenizde işin aslı 1.6'tıdır siz geri kalmışsınız Yeni neslin oyunu 1.6 bi kere ghost sanki sxe'ye takılmıyor sanki engellenmiyor bana cs 1.5'de bu gösterdiğim Vac korumalarını gösterin bakalım ? varmı öle koruma asıl bu işlerin yuvasu 1.5 hep bu 1.5 yüzünden bulaştı hile hurda olayları yoksa kimse kimseden üstün olamaz bu devirde parası olan king diyen arkadaş böyle hilelere para verenler sence enayi olmaz mı? ayrıca bu devirde en sağlam oyun 1.6 siz hala 1.5 diyin zaten sizin yüzünüzden çıktı hile işleri,

Bi Oyun İçin KURBAN OLMAMIZIMI İSTİYORSUN. YAZIK BE SANA :)

bi kere ghost sanki sxe'ye takılmıyor sanki engellenmiyor

salak bu cocuk ? abicim sXe yi ne sanıyosun sen ? sxe yi kırmaları 15 dk yi almıyor :glare: gh yse gh adamı ezemiyosan malsın demektir....

Seçimin Doğru Tebrik ederim Ben zaten 1.5'i sevmiyorum 1.6 daha kaliteli daha az hile HL guard ve Vac korumalı ondan dolayı hile yok deninecek kadar Az Herkes 1.6'yı kıskanır ve 1.5'in daha iyi olduğunu söyler burda bi kaç örnek vereyim

1- Ses Kalitesi
2- Görüntü kalitesi
3- hile korumalı
4- Vac Guard
5- Steam Vac Guard
6- HL Guard
7- Spam guard
8- Aimbot Guard
Gibi bir çok hile engelleyici özelliğe sahip 1.5'de bunların hiç birine rastlayamassın her önüne gelen tam takır kuru bakır hesabı hiledir ama 1.6 bu kadarıyla sınırlı değil en çok oyuncu sayısına geldik şimdi bilimsel verilerek dayanarak söylüyorum 1 gün içerisinde Cs 1.5'i oynayan oyuncu Sayısı 450.000 Civarı Size fazla gelebilir Bu bence az bir rakam Server Bakımından Cs1.5 biraz zayıf gelelim Cs1.6 oyuncu sayısı 32+1 olarak hesapladım 1 milyon 400bin oyuncu var günde ve 47.750'ye yakın server'a Sahip geniş bir kitle Cs1.6'yı tercih ediyor Yani Cs1.5 1.6'nın yanında hiç o 2004 senesinde kaldı yeni neslin oyunu Cs 1.6 :) tekrar tebrikler,

fena sallamışsın dediğin hilelerin hepsi neredeyse hiç bir işe yaramaz 1.6 hilesi daha çok 1.5 mi kaldı ki adamlar 1.5 hilesi yapsınlar ? :D genelde hilelerin çoğu hem 1.5 hem de 1.6 içindir o yüzden sallayıp durmayın.Server ve oyuncu sayısı daha fazla güvenlik yönünden pek farkı yok.Nadir'in Steam için sattığı gh değil R0m0b0b hacktir.sTeam de de çok rahat geçer gidip steam hile için ona para veren aptaldır zaten artk çıkan tüm hileler sadece Steam ve 1.6 için. sXe gh0s7 h4xi engellemiyor engellese de 15 dk da yeni bir güncelleme geliyor Xzone dan çatır çatır gir oyna.1.5 1.6 farketmez istediğin korumayı koy ucp bile koy hile açılır.Serverına sXe antiwallhack eklentisini koy ücretsiz zaten hilelerde %70 azalma görürsün hile açılır fakat duvar arkası göstermez bir işe yaramaz yani. %30 luk payda gh0s7 h4x :) geçemeyeceği server yok.

hile istemiyorsan paraya kıyıp steam almalısın . :)

Anlaşılan hile sınır tanımıyorr. o zamn göz nuru 1.5 den ayrılmamak en doğrusu anlaşılan :D

senin 1.6 felann geçicek halin yok konu açimde ne olursa olsun diyorsun =)

[quote="~`Dynac|]
fena sallamışsın dediğin hilelerin hepsi neredeyse hiç bir işe yaramaz 1.6 hilesi daha çok 1.5 mi kaldı ki adamlar 1.5 hilesi yapsınlar ? :D genelde hilelerin çoğu hem 1.5 hem de 1.6 içindir o yüzden sallayıp durmayın.Server ve oyuncu sayısı daha fazla güvenlik yönünden pek farkı yok.Nadir'in Steam için sattığı gh değil R0m0b0b hacktir.sTeam de de çok rahat geçer gidip steam hile için ona para veren aptaldır zaten artk çıkan tüm hileler sadece Steam ve 1.6 için. sXe gh0s7 h4xi engellemiyor engellese de 15 dk da yeni bir güncelleme geliyor Xzone dan çatır çatır gir oyna.1.5 1.6 farketmez istediğin korumayı koy ucp bile koy hile açılır.Serverına sXe antiwallhack eklentisini koy ücretsiz zaten hilelerde %70 azalma görürsün hile açılır fakat duvar arkası göstermez bir işe yaramaz yani. %30 luk payda gh0s7 h4x :) geçemeyeceği server yok.
[/QUOTE]

cok biliyon benim arkadaşlar açıyo steamda gh ? garena ile aynı sayılır sistemi hatta daha zayıf...

işde kara vermek için açtm konuyu zaten

Ya O İnfernix Denilen Şey 1.5 De Çalışmıyor 1.6 Da Çalışıyor Arkadaşlarımdan Duyuyrum Yani 1.5 Koruma yok Yok Soyle Yok Boyle 1.5 DÜŞÜRMEYİN YA:D
öyle ama kardeşim elini sallayan gh aim 3d fln kullanıor aramadan buluorlar işte bu yüzden v1.6 basşladım hayırlısı ama 1.5 de acıp yardırıorlar :( 1.6 da suana kdr rastlamadım ;)

[quote="~`Dynac|]
[/QUOTE]
ya bnm 1.6 arkıler war :D 1.5 aim bulmuslar 1.6 bulunmuor anlayın artık 1.5 Ezik işi Bıraktım basarılar oynayanlara seviye denen bisi yok buuyk kucuk farkedmıo :( neyse oynayan oynamayanlara gl . :;)

Kardes bence 1.6 oynamalısın. Adam gibi bilinmiş serverlere girersin zaten 4-5 tane admin olur . Hemen ban atmazlar izleyip atarlar . Gh vb girer ona bişey demiyorum ama dogru dürüst frag kasamadan ban yer ( belli ederse ) . Steam fln hikaye adam steama gh sokuyor daha ne olcak :D

Forever 1.6 :D

Geri