Ghos7 h4x -- sXe 7.8 Hacked [LisansLı]..! [1.5 & 1.6]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
havaya indirmeyin beyler kurmayında bos iş çünkü bu para ile satılan bir hack o yuzden satın alman lazım... kendisi almıstır yada bulmmustur yalandan koymus laf olsun die... istiyosanıza deneyin ama boşş

bunun Lisans'ına bende para isdedi xS

yha qeRceqi k4ch paRa BeN aLam... xD :D buNu iNdiRmeyiN BenCe oKadaR paRa weRCen biRde buRaya k0yCan...4yRiCa SeN BuNu buRaya koyaRSan sxe 7.9 da 3neLLeRLeR...KaPi$ KoyMa KenDin 0yNa ;) :D

çalışmıor kardesım mılletı kandırmaya ne hakkın var !

Hepinizé söyLüyorum Lisans Linkinin yenisini koydum onda para cart curt yok ! .. ayriyetten bu Gh0s7 h4x dır sXe her sürümünde işLer ! bunu biL kardeşim Kral sana qeLince Hesas senin ban yemen Lazım ben burda wirüs koymadım içine Ama sen Flood atıyorsun ? .. Ne ayak Kendine dikkat et biraz ayriyetten sXe 7.7 deqil 7.8 7.9 dada çaLışıyor hiLeyLe aLakan yoksa öqRénméni diLérim ! ..

kardeşim şu konuya ßir açıkLık getir.

Beyler olmuyor Konu Kilit :@

bu Lisans paraLıdır beyLER ben de heveslenmıstım xd
d

Bırakın bu waLL'ı biLek biLek biLek :@

pfff ÜYE BANNNED ... Hackın lisansını sadece satan kişiden alabiliyosun ... koyduğu fotoda saten hackın sahibinin koyduğu foto..boşuna uğraşmayın

waLLhack dogru olabilir Senin admin oldugun sw de takıLıyodum herkes sana wall diyodu sende cfg felan diyodun. waLL calisabilir ama cRack istiyo oda paraLı !!

BeyLEr sıze bi AçıkLama Yapayım

Bu yapan Yabancı bır programcı bu programın lisanso adamın hesabına para yatınca adam zadece size ozel yapıo bu programı yanı sızın bilgisayardan baska hiçbir bilgisayarda calısmıo adam bu yolla parayı goturuo yoksa suanda bu kadar rabbet goremzdı yanı benden bu kadar artık ındırıp kurmaya calısmak sıze kalmıs

waLLhack dogru olabilir Senin admin oldugun sw de takıLıyodum herkes sana wall diyodu sende cfg felan diyodun. waLL calisabilir ama cRack istiyo oda paraLı !!

waLL Hack KuLLanmam ! .. Sadece cFq ;) waLL oLarak buLdukLarımı paylaşırım benim ark buldu bunların hepsini ben onun pc sinde denedim wé çaLışıordu yani parayLamı aLdı koydu biyere onu biLmiorum bana werdiqi Linkte buydu ? qözümün önünde denedi yemin ediyorum

ya upluad etmeyı bılmıoyurm dıyoda daha cfg yı upluad etmiş.Ama iyiki wall yok ne quzeL :d

upLoad etmeyi biLmiodum Hell sayésindé öqrendim Linqide yeniledim zaten Lisans Linkini x]

BeyLEr sıze bi AçıkLama Yapayım

Bu yapan Yabancı bır programcı bu programın lisanso adamın hesabına para yatınca adam zadece size ozel yapıo bu programı yanı sızın bilgisayardan baska hiçbir bilgisayarda calısmıo adam bu yolla parayı goturuo yoksa suanda bu kadar rabbet goremzdı yanı benden bu kadar artık ındırıp kurmaya calısmak sıze kalmıs

Haklı oLabiLirsin waLL larla alakam pek yoktur ama öyle qörünce dayanamayıp paylaŞmak istedim çalışmıyorsa kapatayım ? .. ama dediqim qibi qözümün önünde denedi :S

Flood attıqım için pardon mesajı siLdim :(

konu kilit plz

link felan yok nerde link ?

LisansLi dioR oLmaz :) ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri