Ghos7 h4x -- sXe 7.8 Hacked [LisansLı]..! [1.5 & 1.6]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ a1м.Fx`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ a1м.Fx`.
linkler kaldırılmış k.bakmayın ! ..
#Sa béyLér bu bomba 1 habéRdir.! Cs 1.5 ciLerin en çok istedikLeri Hack oLan Ghos7 h4x Tr de we bedawa..! + Lisans Linkini wereceqim ...!

%1oo çaLışıyor bizzat denedim ! ..

ßuda Ss miz #..

gh7sxe78k.jpg

wéé büyüq Linq qeLior :) -->

Hémén anLatıma qeçeLim.!

1- Gh0s7 h4x 4.0 Installer for sXe 7.8 Adlı dosyamızı açarak kuruluma başlıyoruz

2- Bunu hl.exe'nin buldunduğu dizine yollayınız .

3- Daha sonra Masaüstüne gelen wallhackçı açarak oyunumuza bağlanıyoruz

ßuda Lisans Linki biraz zor iniyor bende bişeyLer yaparak indirdim akLımda deqil biraz uğraşırsanız indirirsiniz [parasız %1oo] .. !

Lisans ---> Daha né yapım ? ... ii FraqLar ....!

LiSans Linki buLunmuştur eskisi için soRy ..#

Deneyen vaRmı aRkadaşLar # ?

yok hakLısın kardeşim :) ama ßu parayLA fLN koyuolar ya öLe bişi oLurmu die şeyttiRdim :D lisansı fln deneyen varmı demek istedim :)

birader lisansı sen ındırdıysen rapıd veya baska bıye upload edsene

birader lisansı sen ındırdıysen rapıd veya baska bıye upload edsene

upLoad étméyi biLmioRum biraz ézikçé oLAbiLir ama :(

Zatén béndé Kéndi Pc'm dé dénémédim.. Arkdaydım birLikté buLduq .. Ss yide normaL satıLan sitedén aLdım .. :S oRda aRk beceRdi ama bende yapamadım ewde Msn açsın bana aT dicem attıqında upLoad öqRétiRséniz koyarım ! .

inanmayın calısmıor

Kardeş Sen Bunu Denedinmi Calıstığına Garanti Veriomusun Boşuna İndirmeyelim ? :S

Beyler Lisansı Unutun Siz Download Linkleri Usenext e Çıkıyo Yani Paralı Bi Provider Sitesi...!! Lisansız Çalırsa İndirin

Ya Onu Bırak Sxe 7.7 İçin Kilit pls

upLoad étméyi biLmioRum biraz ézikçé oLAbiLir ama :(

Zatén béndé Kéndi Pc'm dé dénémédim.. Arkdaydım birLikté buLduq .. Ss yide normaL satıLan sitedén aLdım .. :S oRda aRk beceRdi ama bende yapamadım ewde Msn açsın bana aT dicem attıqında upLoad öqRétiRséniz koyarım ! .

Sana dioRum $uan ewdéyim Arkın Pc de indirdim we orda Koydum indiRiRseniz diye düşündüm .. Konuyu açtıktan soNRa ewé qeLdim :S Alt Lı üstLü yüz.. ;( Msn açsın Söz upLoad edicem ! .. Ama paRaLı deqiL çünkü bedawa indirdi ark qözümün önünden . !

éwdédé yoklar :@

Beyler Lisansı Unutun Siz Download Linkleri Usenext e Çıkıyo Yani Paralı Bi Provider Sitesi...!! Lisansız Çalırsa İndirin

Ark Doru Söylüyor Paralı Siteye Çıkıyo....Lisansızda Çalışmıyor :S

sana diorum $uan ewdéyim arkın pc de indirdim we orda koydum indirirseniz diye düşündüm .. Konuyu açtıktan sonra ewé qeldim :s alt lı üstlü yüz.. ;( msn açsın söz upload edicem ! .. Ama paralı deqil çünkü bedawa indirdi ark qözümün önünden . !

éwdédé yoklar amq... :@
beyler allah aŞkina yorum yapmayin adami yukseltiyoz bide uye banned PLS kufur edio yOrumu kesin

Şu keyqenleri başka sitede upla .........plss merak ettim :)

Ya nie yalan atıyonuz denedim çalışmıo ayrıca Lisansın feLan indiği yok ve rapidsden indirdiğim qh0s7 h4x ın içinden qirdiğim zaman lütfen okuyunuz yazıyo ve 7.7 yazıo sen 7.8 yazmışsın buraya konu kilit üye ban pLs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri