Gh0s7 ve İnexinferisin Sonu Acaba Kaç Ayda Veya Kırabilceklermı Merak Konusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİMUR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

TİMUR35

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
TİMUR35
Artık KİMSEYE GH Wall DİYEMICEKSINIZ
Nedenmı : Arkadaşlar Ülkemızın En Yaygın Kullanışlı Hilesi Gh0s7 h4x ve İnexinferis'e Çok Büyük Bir Darbe Geldi
Cs Oyuncu Kingofcs Vb Sunucularda Anti-sxe [No-sxe] koruması Olacak Sxe İle Alakasızdır Bizzat Dynac|x inde Denedigi gibi Bende Mecburen İndirip Denedım Mesela Cs1 ******** ve cs1Kıngofcs Anti-sxe Koruması Var Hiçbir Şekılde Gorulmuyor Belkı Adam Geldı Kutunun Arkasından Cok Cok Nadir Gözüküyor
FarEsp Box vb Ama Şunlar Hariç [Aimbot Silent Aım Speed Hack Çalişiyor ]
Bundan Sonra Nasıl Bişey Yapıcaklar Merak Konusu

Arkadaşlar Dynac|x Yanı Berkten Alintidir Arkadaşlar Ama Bende Denedım

SaoL Timur ama Hiç bişi bu Şerefsizleri Durduramıycanı düşşünüorum [ Küfür İçin K.b ]

söz konusu para olunca adamların yapmayacakları bişey kalmaz.

Kingof var oraya girerler :D sanki ********dan başka sw yok adamlara işlemez.

Doğru Diyorsunuz Ama Bunu 2 3 aya Kıramazlar 2 3 ay İnexinferizsiz hayat oh ne rahat ;)

Bunların q..t yemez WaLLsız feLan qene Yaparlar 2 haftaya

[quote="`she1ta|]Bunların q..t yemez WaLLsız feLan qene Yaparlar 2 haftaya[/QUOTE]

İnşallah Yapamazlar .

farespli boxesp engellenemez diye düşünüyorum ... :) gh0s7 h4x Her swde geçer.. inexinferis. geçmes. senoyna hariç.

koca burunlu mamj gh alsın artık :P

Selamün Aleyküm ben qiovinco tk
girmiycem dedim bana böyle bi konu açıldı dediler inanın 1 haftadır ilk defa girdim ve bu konu yüzünden.
her zaman derim nadir abimi çok severim diye.ve e sevgili nadir abimle(sirswagger) arada pc üzerine laflarız.bi ara dedim sen anında sxe yi kırıyosun steamı kırmak çok zor olmasa gerek verdiği cevap şu: ''zaten steamı kırabiliyorum 1.6 steam ghos7 h4x 50 TL/haftalık'' ;)

odunda soksan boş adamlar steama hile sokuyor g0tu boklu K1Nq0fa Cs0yuncuyamı gıremıyecekler, bos konu

heheh isteseler 2 dakikalık işi var siz kafanızı yormayın ...

Selamün Aleyküm ben qiovinco tk
girmiycem dedim bana böyle bi konu açıldı dediler inanın 1 haftadır ilk defa girdim ve bu konu yüzünden.
her zaman derim nadir abimi çok severim diye.ve e sevgili nadir abimle(sirswagger) arada pc üzerine laflarız.bi ara dedim sen anında sxe yi kırıyosun steamı kırmak çok zor olmasa gerek verdiği cevap şu: ''zaten steamı kırabiliyorum 1.6 steam ghos7 h4x 50 TL/haftalık'' ;)

Nadir Abıne Soyle annesıne Selam

farespli boxesp engellenemez diye düşünüyorum ... :) gh0s7 h4x Her swde geçer.. inexinferis. geçmes. senoyna hariç.

koca burunlu mamj gh alsın artık :P

Mamj yi Niye karıştırıyosun Senın Pcndede vaR belki ben nerden bileyim oldugu kesındır ztnde
gh0s7 asuswall vb baglı oldugu ıcın onlarda Engellenicek Denendı .
C s O y u n c u ornek bı server Acmıs Engellıyor Denendi

ronalda flood kes

Kırıldı bile karman hack revulotion ********da geçirmişler. Az önze izledim videosu :)

doru karman qecirdi her türlü wall calısıor karmanın :S

Geri