Genç kızı diri diri toprağa gömdüler

1
EXE RANK

ѕту[ℓ`]α

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ѕту[ℓ`]α
Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’nde altı yıl önce kaybolan lise öğrencisi 16 yaşındaki Selma Saçmalı’nın, sevgilisi Cemil Avan (24) ve arkadaşları tarafından boğazı kesilip, bıçakla yaralandıktan sonra diri diri toprağa gömülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayet, olayın görgü tanığı olan kişinin yıllar sonra vicdan azabı duyarak yaptığı ihbarla ortaya çıktı.

6 yıl önce okula gitmek için evden çıkan Selma Saçmalı’dan bir daha [COLOR=#810081]haber[/COLOR] alınamadı. Altı ay önce Düziçi Emniyet Müdürlüğü’nü arayan bir kişi, Saçmalı’nın sevgilisi Cemil Avan tarafından öldürüldüğünü ihbar etti. Bu kişi, genç kızın Avan ve arkadaşı Kadir Cuma (23) tarafından boğazı kesilip bıçaklandıktan sonra diri diri toprağa gömüldüğünü, Ali Algan’ın (24) da cesedin gömülmesine yardım ettiğini ileri sürdü. Gözaltına alınan üç şüpheli, mahkemece tutuklandı.
Önce boğazını kestim

9858375.jpg

Çapraz sorguya alınan üç şüpheli suçlarını itiraf etti. İfadesinde polisleri de dehşete düşüren Cemil Avan “Selma’nın saçlarından tutup boğazını kestim. Henüz ölmemişti. Gömdüğümüzde Selma hâlâ yaşıyordu” dedi.

Geri