Gelin Panel Şifresi Çalmak Çok Kolay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

feritbaba

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
feritbaba
> İlk önce full veya full olmayan bir swye giriyoruz full swde işe yaramayabilir . Swye gırdıkten sonra sw sahibini buluyoruz .> Sw sahibine adminlik alıcam diyorsunuz ve msn adresini alıyorsunz . Msnsini ekledikten sonra konusmaya baslıyorsunuz Ben admınlık almak ıstıyorum fln dıyorsunuz para konuları fln sonra> Birden Csde görüntü gitti fln diyorsunuz veya sizin buldugunuz bir hata . Sw sahibine bana config dosyasını yollar mısın diyorsunuz Aldıktan sonra birlikte aç ile wordle acıyorsunuz ve en alt sayfadaSetinfo _pw xxx yazan yeri buluyorsunuz xxx dediğim yer şifresidir. Admin Cıktıktan sonra konsola setinfo _pw xxx i yazarak admin olarak oyuna giriyorsunuz Kolay gelsin arkadaslarCs 1.6 icin gecerlidir.Config dosyası nerdedir = Cs sag tıkla özellikler de hedef bul de cstrikenin içindedir görürsünüz zaten.HADİ KOLAY GELSİN SİZE...TAMAMEN BANA AİTTİR ....Ve Gelelim Server Panel i Ele Geçirmeye !!Üsttee Anlattıgım Gibi config dosyasını aldıysanız eger.Adminlik Şifresi İle Oyuna Giriyoruz Oyundayken "amx_rcon rcon_password şifre" yazıyoruz ve panel şifresi değişmiş oluyor ve panel sizin ..

bu kadar kolaydı demi :D adam işi çözmüş dağılın beyler..

saolun :) ama bole yapmaya gerek yok yanlış paylaşım yaptığıma eminim !!

adminde saLaktı demi cfg sini yollasn ? :D

Gereksiz, çoluk cocuk işleri ;)

​k.bkma adam normal bot playerdan bile fgsini isteyince yada confingini düzenleyip verior :D

- m a d a r a `& <t|k> akaaaR.boş iş bunLaaar. :D

O zaman kimse panele para vermez başta ben.

Saçma ve boş konu.

Kilit +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri