Geceler seni sevdigim kadar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ra2oR2R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

Ra2oR2R

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.trabzonspor.org.tr
Ra2oR2R
Geceler seni sevdigim kadar uzun olsaydi eger inan ki yeryüzüne hiç günes dogmazdi.

Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an çünkü hiçbir sey seni sevmek gibi degil!

Bu gece rüyama gir gizlice, beni simsiki sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolasi hayatimdan sinsice!..

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

Yarinlar hep güzel olacak derler, oysa bugünlerde dünlerin yarini degil mi?

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanin 60 saniye oldugu ögretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu ögretilmedi. Yasamimizin her aninda birlikte olmamiz dilegiyle sevgilim...

Beni karanliktan aydinliga, yalandan gerçege, ölümden ölümsüzlüge ***ürdügün için tesekkürler... Seni seviyorum!

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"Allah Teâla Hazretleri Şaban ayının yarısında dünya semasına nüzul eder ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı, o kadar çok sayıda insanı af ve mağfiret eder." HADİS[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez kabul olunur: Recep'in gecesi, Şaban'ın yarısında bulunan gece, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı geceleri." HADİS[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Affımıza vesile olması dileklerimle miraç kandilinizi tebrik ederim.[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Miraç kandiliniz mübarek olsun.[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller?[/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALLAH'ın daveti üzerine peygamberiz bir gece melekler tarafından mekkeden kudüse ***ürülmüştür. Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri aşarak ''sidretül münteha'' denilen makama yükselmiş ve ALLAH ile görüşmüştür. Bu yolculuğun Mekke?den Kudüs?e kadar olan bölümüne isra Kudüs?ten ALLAH ile görüşmesine kadar ise Mirac denir. Bu görüşmede pegamber efendimize ümmet'i için vakit namaz ve Mirac hediye edilmiştir. Hayırlı Kandiller![/FONT]
    [*]

1. [*][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun![/FONT]
    [*]

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.

Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.

Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.

Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.

Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.

"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Geri