0
EXE RANK
zero-dg
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com
o değilde yemeyince yazmıssın 10 2 yenmişiz 10 8 flan kücük farkla yensek eyv korkdu dersinde 10-2 yenmişiz neyinizden korkacaz?2 niye atmıyonuz hadi 2 leyemeyince ban
![]()
tm kralo değilde yemeyince yazmıssın 10 2 yenmişiz 10 8 flan kücük farkla yensek eyv korkdu dersinde 10-2 yenmişiz neyinizden korkacaz?
2 niye atmıyonuz hadi 2 leyemeyince ban
![]()
farkındamısın konu bize ait adamlar atlıyor konuya? onlara uyarı yapman gerekıyoryorumlara dikkat bu bir oyun arkadaşlar mübarek günde birbirinizi kırmanıza hiç gerek yok
herşeyin farkındayım kardeşim ben size birşeymi dedim genel olarak dedimfarkındamısın konu bize ait adamlar atlıyor konuya? onlara uyarı yapman gerekıyor
2 atsaydınız ezerlerdi :S. Başarılar
sakin ol :O999999999999 maç atmışısızdır sizinle sadece 2 kere bizi yenebilmişlerdir gerisini hep biz fark atarak yendik. I live >> klanından malın biri çıkıyor 2 atsaydınız nukede biz sizi yenerdik diyor bu dedigini sizin kendi teaminiz bile inanmıyorsen gelmıssın bıze nedıyorsn. sız gıdın anca bayram harclıgınızla nadır amcanızdan gıdın hıle alın oynayın baska bır bok bıldıgınız yok saten lamerler
K u K L a hile olduguna dair ss koyduk hayla akılanmadılar bebeler. ALAŞKINA SİZ KİM GDR KLANINA KAFA TUTMAK KİM ZAMANINDA SIRF BIZIM SERVERA GIREBILMEK ICIN GOTUNUZU SIKTIRIYORDUNUZ.
Krallllskora bak kardeşim? 2. map atacak kadar sağlam bir team olmadıgınızı ögrendik ondan dolayı 2. map atmayı gerek duymadık teamınızı biraz saglamlastırın ozaman atarız![]()
tagı dogru yazamıyosun ki I`ve Live nedir abi ya ?999999999999 maç atmışısızdır sizinle sadece 2 kere bizi yenebilmişlerdir gerisini hep biz fark atarak yendik. I live >> klanından malın biri çıkıyor 2 atsaydınız nukede biz sizi yenerdik diyor bu dedigini sizin kendi teaminiz bile inanmıyorsen gelmıssın bıze nedıyorsn. sız gıdın anca bayram harclıgınızla nadır amcanızdan gıdın hıle alın oynayın baska bır bok bıldıgınız yok saten lamerler
K u K L a hile olduguna dair ss koyduk hayla akılanmadılar bebeler. ALAŞKINA SİZ KİM GDR KLANINA KAFA TUTMAK KİM ZAMANINDA SIRF BIZIM SERVERA GIREBILMEK ICIN GOTUNUZU SIKTIRIYORDUNUZ.
tagı dogru yazamıyosun ki I`ve Live nedir abi ya ?
2 niye atmıyonuz hadi 2 leyemeyince ban
![]()
2 atsaydınız ezerlerdi :S. Başarılar
offf adam old ya .Kral Old yazmıs buyumus.Öncelikle böyle yerlerde polemiğe girmek adetim değildir ama böyle yorumları görünce üzülüyorum.Bir şeyler öğretmek şart ve farz oldu bu zamandan sonra.Novartis adlı eleman yemeyince ban demişin yediremeseler o maçı sizle atmazlar evlat 2.cisi ban yemenin sebebide senin gibi haylaz öğrencilerin boşboğazlığıdır.Bu yüzden burdan iyi bir ders çıkarmanı temenni ediyorum daha çok oynıyacaksın bu oyunu o yüzden daha ilk senelerinde böyle laflarla kötü gözükme.Gelelim 2. yoruma neydüğü belirsiz birisinin attığı yorum , kafaya takmaya gerek yok ama onada tavsiyem artık herkimse , burda sana yorumun sorulmamış qL ni atıp geç yada boş yorum yazma evlat.