GDR & procession ' 2 map

1
EXE RANK

1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.
9v4hs.jpg
9v4j9.jpg

[IMG] http://e1207.hizliresim.com/z/m/9vc33.jpg [/IMG]

BIZ KIMSENIN SS KOYMAYIS AMA EZIK TAYFASI BIR KERE YENER SS KOYAR SIZDE NE KADR VARSA BENDE ONDAN FAZLA VAR .

qL. Başarılar

İlk yorum benden qL beyler başarılarınızın devamını dilerim..:)

Başarılar qL Size :-)

saol kardesım

başarılar canlarıms

qwewqeqw Başarılar ezik tayfası :eek: 6-4 ilk yarı ss ? 7-1 ilk yarı ss ? yarım yamalak ss lerın var karşılık vercem diye uğraşıyosun :S

qwewqeqw Başarılar ezik tayfası :eek: 6-4 ilk yarı ss ? 7-1 ilk yarı ss ? yarım yamalak ss lerın var karşılık vercem diye uğraşıyosun :S
ÖNCE Bİ İNSAN GİBİ KONUSMASINI OGREN ONDAN SONRA YORUM YAP EZİK TAYFASIYMIS NİCKİNİ İLK GORUYORM YENİSİN GALİBA

aslında nb ye yas sınırlaması koymaları lazım o -4 yaz gruplarını yasaklamaları lazım .

[quote="']aslında nb ye yas sınırlaması koymaları lazım o -4 yaz gruplarını yasaklamaları lazım .[/quote]
ağla koyversin :D qweqwqw ezik tayfası ezer ! yarım yamalak ss atıyosn mendil 50 krş

ağla koyversin :D qweqwqw ezik tayfası ezer ! yarım yamalak ss atıyosn mendil 50 krş
yegenım cocuksun sen ss lerı tam attım bırısı sılmıs admıne soledım duzelttı mendıl dıyorsunya yasın 15 dır senın kesın sana bıse demek ıstemıyorum cunku cocuksun . kelıme yapmaya bıle degmessın hade sımdı yoluna evladım .

[quote="']yegenım cocuksun sen ss lerı tam attım bırısı sılmıs admıne soledım duzelttı mendıl dıyorsunya yasın 15 dır senın kesın sana bıse demek ıstemıyorum cunku cocuksun . kelıme yapmaya bıle degmessın hade sımdı yoluna evladım .[/quote]
lan sen kac yasındasın ? tas patlasa 17 ? neyın kafasındasın abın yenı askere gıttı oda olsun 19-20 neyın kafasındasın hamsi kafa ...

lan sen kac yasındasın ? tas patlasa 17 ? neyın kafasındasın abın yenı askere gıttı oda olsun 19-20 neyın kafasındasın hamsi kafa ...
kocum yasım 20 kasımda askerım abımde askere yenı gıtmedı 12 ay oldu kocum sımdı hade uza .

Geri