GDR | NoNameIs - VS I`ve Lie >> a$k> ~ neyLedi-

1
EXE RANK

1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.
MACTA KAFA TUTTULAR 8 - 0 D I AGLAMAYA BASLADILAR ONDAN SONRA BU ARKDAS GELIN VS ATALIM DEDI ATTIK SONUC .

GEREKSIZ YORUM YAPMA .

bhlzd.jpg

bendende gl karsıme :D

:) akıLLı olcklar :)

2. WS DE EZILMISSIN? :) Ne oLdu Lan Gotun yemedımı onu koymaya ! ?

I`ve Lie >> -iLLede`seN ~fRee`
I`ve Lie >> cLan Team AkaR .. Ayık oLcanız.
Gereksiz ELeştiri GizLi hayranLıktır..

Adama Gh Dediniz , AğLadın. La ? NonameLs Bide Fakem feLan cıkmış Dıyosun ? Senın Ghcı Oldugunu Tum Cs Alemı Bılıyor ! O adamın Kım oLdugunuda herkes ıyı bıLıyor. Yerı Belli İstediğin zaman gene ezer gene gh dedirttirir sana :)

Polemick yaratacak mesajlar atmayınız gl ' ni at geç

Atakan arkadasım zaten uyarmıs tartısma yaratacak yorum atanlar ceznasına katlanacaktır #

Aynen herkez kimin ne olduğunu biliyor :) illede sen reyiz kocum benım fakemın bende adresı var telefon numarasıda var realdede herturlu ıstedgıım an bulabılıırm...oyuzden sıkıntı yok..

Adama Gh Dediniz , AğLadın. La ? NonameLs Bide Fakem feLan cıkmış Dıyosun ? Senın Ghcı Oldugunu Tum Cs Alemı Bılıyor ! O adamın Kım oLdugunuda herkes ıyı bıLıyor. Yerı Belli İstediğin zaman gene ezer gene gh dedirttirir sana :)

kardeşim o nonamIs ghsi çıkan fake çocuk netbılgıne geldi itiraf etti.

ve son siz ws atarken bende giriyim sizi izliyim dedim sen hyr girme yer filan soyler demissin ben çıktım hltv soktuk
hileni açıp oynuyamadım bide gelmissin aglıyorsun burda.

başarılar Güzel ezmissin

Kardeşim Ben değiLdim Arkadaşım cLandan ama Adam ezmış 2. wsde aglamış sızın oglan :D

yorumlar ıcın saolun .

Kardeşim Ben değiLdim Arkadaşım cLandan ama Adam ezmış 2. wsde aglamış sızın oglan :D
hayırdır sen neyın kafasındasın macta ezerım dıyordunuz el alamadınız cıkmaya basladınız kufurler fln gereksız yorum yapma hade .

Başarılar Burak,eski clan arkadaşım :D

İkinizede başarılar . geyle

Geri