GDR | NinjaFare hakkında acıklama Karaktersiz.

0
EXE RANK

held4atax

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
held4atax
meraba arkadaslar

ufuk sen ınsanları satan ınsanların arkadasından konusan mılleti birbirine dusurmek ıcın kendını yırtan Milleti rezil etmek ıcın yok ss alıp falan lan cfg ıstıyorm nolcak birader mezaramı goturecen yaw sen adamsın ya yani allahın ezmesı bilal senı clandan attı die bukadarda olmaz bukadarda zoruna gittimi harbıden ? Bilal sana harbiden koymus kardesım ben sadece non clanında adam qıbı adamlar yok arkamdan sovmus falan fılan onlar fasa fiso mılletı bırbırıne dusuermek ıcın yaptıgın bı komplo hadi eyw

bi ara cs bırakmıstın homelanda takılıyordun odaya gleıp bunlar ezık her mac yenılıyorlar oynmyı bılmıolar faln sonra walla en iyi non clanı falan dıosun ne kadar karaktersızsın sen ya bilala yalakalık yapıp cfg ıstedıgın gunlerı unuttunmu ? bugün homelandın nonun arkasından konuşursun yarın gdr nin arkasından konuşursun hadi eyw karaktersiz

bi ara cs bırakmıstın homelanda takılıyordun odaya gleıp bunlar ezık her mac yenılıyorlar oynmyı bılmıolar faln sonra walla en iyi non clanı falan dıosun ne kadar karaktersızsın sen ya bilala yalakalık yapıp cfg ıstedıgın gunlerı unuttunmu ? bugün homelandın nonun arkasından konuşursun yarın gdr nin arkasından konuşursun hadi eyw karaktersiz
Sende haklısın tabi 1. si homeland hakkında öyle birşey desem ne olur demesem ne olur kendımı haklı cıkarmıcam tabikide ama onalr öyle bilsin bidahada yorum yazmam rahat ol :)

yemeyince homelandların odasında takılıyodun o dadan çıkıcanca adamların arkasından ezik diyodun ama yanlarına gidince kanka diyodun bumu senin adamlığın

BEN HOMELAND CLANI HAKKINDA BİR DEFA KONUŞTUYSAM ADAMD EGILIM HA ŞU VAR KONUŞSAM ZATEN BİRCOĞUYLA MUHATTAP OLMUYORUM KONUŞTUM DERİM BOŞ YAPMAYA DEVAM KENDI ACTIGIN KONUDA KENDI KENDINE KONUSUYORSUN FARKINDAYSAN :)

BEN HOMELAND CLANI HAKKINDA BİR DEFA KONUŞTUYSAM ADAMD EGILIM HA ŞU VAR KONUŞSAM ZATEN BİRCOĞUYLA MUHATTAP OLMUYORUM KONUŞTUM DERİM BOŞ YAPMAYA DEVAM KENDI ACTIGIN KONUDA KENDI KENDINE KONUSUYORSUN FARKINDAYSAN :)
Ufuk Seni Tanıyan Tanıyo gardaşım Sıkıntı yapma Bence:)

Arkadaş kendince güzel bir hikaye uydurmuşda başarılı olamadın atakancım oyum 2 daha iyilerini bekliyorum.

Adam yazı yazmayı bilmiyo meraba nedir la :D

Beni çekememelerinin neden neydi atakancım biliyormusun canım o clandan 1 kişiden cfg istediysem tüm nb alemı sksın benı ok mu hepsi hileci bilalden cfg istiyor ne malak insanlarsınız onda cfg olsa ne olur adam hileyle oynuyor sizde malak gibi kral sanıyorsunuz yazık kendı clanındakı adamlar hile diyor ben desem ne olur :)

kendım acıtım konuyamı yazıom ben sımdı neden cevap verıon karaktersız :) seni siken sikmiş ztn ufuk :D senı bılen bılıomus :D ewd herkez karakterz oldugunu bılıo

kendım acıtım konuyamı yazıom ben sımdı neden cevap verıon karaktersız :) seni siken sikmiş ztn ufuk :D senı bılen bılıomus :D ewd herkez karakterz oldugunu bılıo
la gardas sende yangına korukle gıtme da küfür etme bari

Öncelikle bu yorumu arkadaşım ufuğu savunmak için değil , kişiliğine uymayan ve onun hakkında yazılan yalan yanlış bilgileri göstermek için yazıyorum.İlkönce şunu belirteyim ; ufuk hiç bir zaman kimseden cfg istemez öyle bir huyu yoktur. Eğer inat ediyorsan ss koy görsün millet , bunuda geçtim ; Su yazdıklarına baktım sadece güldüm sadece kendini rezil ediyorsun nedenini sorarsan ; wot`fathers clanı bozulmadıgı zaman habire clan için msnden yalvarıp oda yetmemiş gibi ts lere gelip clan dilendiğin günleri unutmadım.Hadi bunuda geçtim non clanına girip çıktıktan sonra ordaki kişilere yanımızda küfür edip sonra onların yanına giden kişide sensin.Ayrıyetten bilal dediğiniz kişi büyümüşte clandan adam atar olmuş :D O clanda şu ünlüdür held üstad tavsiyesi ; kişi çıktıktan sonra clandan attık , bilmem ne yaptık gibi lafları hep söylerler bunu o clanın kaptanı eskiden beri arkadaşım olan saimle başbaşa konuş bunların öncesini ve sonrasını benim bildiklerimi o sana anlatır o yüzden onun bunun gazına gelme adam gibi yerinde dur.Gelip kişiden özür dileğiceğine hata yapmaya yalan soylemeye devam ediyorsun.Kişilerin gerçek yüzlerini realde görüdüğünde anlarsın ben çok gördüm çok kişininde yanına gittim.Sadece bir tavsiye kimseye sanal alemde kardeşim ayağı çekme.Birdaha senelerdir tanıdığımız veya Ufuk Hakkında yalan yanlış bişiler yazmayın.Eğer hala ufuk hakkında bişiler yazarsanız beni ve clandaki bazı kişileri hatta bazı dostlarımıda bu tartışmaya sokarsanız buna gerek yok daha önceden sorunları ortadan kaldırdığımız kişilerlede bozuşmayalım.

Bu yolda devam ederseniz bende sizi kurtaramam. (İsmet İnönü)

Öncelikle bu yorumu arkadaşım ufuğu savunmak için değil , kişiliğine uymayan ve onun hakkında yazılan yalan yanlış bilgileri göstermek için yazıyorum.İlkönce şunu belirteyim ; ufuk hiç bir zaman kimseden cfg istemez öyle bir huyu yoktur. Eğer inat ediyorsan ss koy görsün millet , bunuda geçtim ; Su yazdıklarına baktım sadece güldüm sadece kendini rezil ediyorsun nedenini sorarsan ; wot`fathers clanı bozulmadıgı zaman habire clan için msnden yalvarıp oda yetmemiş gibi ts lere gelip clan dilendiğin günleri unutmadım.Hadi bunuda geçtim non clanına girip çıktıktan sonra ordaki kişilere yanımızda küfür edip sonra onların yanına giden kişide sensin.Ayrıyetten bilal dediğiniz kişi büyümüşte clandan adam atar olmuş :D O clanda şu ünlüdür held üstad tavsiyesi ; kişi çıktıktan sonra clandan attık , bilmem ne yaptık gibi lafları hep söylerler bunu o clanın kaptanı eskiden beri arkadaşım olan saimle başbaşa konuş bunların öncesini ve sonrasını benim bildiklerimi o sana anlatır o yüzden onun bunun gazına gelme adam gibi yerinde dur.Gelip kişiden özür dileğiceğine hata yapmaya yalan soylemeye devam ediyorsun.Kişilerin gerçek yüzlerini realde görüdüğünde anlarsın ben çok gördüm çok kişininde yanına gittim.Sadece bir tavsiye kimseye sanal alemde kardeşim ayağı çekme.Birdaha senelerdir tanıdığımız veya Ufuk Hakkında yalan yanlış bişiler yazmayın.Eğer hala ufuk hakkında bişiler yazarsanız beni ve clandaki bazı kişileri hatta bazı dostlarımıda bu tartışmaya sokarsanız buna gerek yok daha önceden sorunları ortadan kaldırdığımız kişilerlede bozuşmayalım.

yazcak bısey kaldımı hacı .

atakan, kendini iyi tanıtmışsın kardeşim tebrik ederim seni sabah aksam gdr klana girebilmek için wildness(bekir) ve standarT(hamit) sabah akşam yalvarıyordun. Kardeşim adamlar yinede seni klanına almıyordu hile kullandıgın için sonra non klanına girdin adamlar seni hile açtıgın için skynet herkezin içinde anabacı katan adama mal gibi gulmuşsun sesini çıkartamamışsın sonra shaploqow realde buluşmussun sırf tekrar non klana girebilmek için anabacı yapan adamların klana tekrardan girmişsin salak gibi gitmiş bide adamlara maç serveri almışsın kardeşim sende alaşkına nasıl bir karakter var anlamıyorum insan ana bacı adama gidipte sırf klana girebilmek için maç server alırmı millet sana güluyor acınacak haldesin farkında degilsin gelmişsinde bide konu açıyorsuun :)

ahhaha
ben clanmı ıstedım wot fatherstne varmı ss kendın dıosun cfg ıstedıyse koy ss sende koy clan ıstedıgıma daıl

atakan, kendini iyi tanıtmışsın kardeşim tebrik ederim seni sabah aksam gdr klana girebilmek için wildness(bekir) ve standarT(hamit) sabah akş* * yalvarıyordun. kardeşim adamlar yinede seni klanına almıyordu hile kullandıgın için sonra non klanına girdin adamlar seni hile açtıgın için skynet herkezin içinde anabacı katmış sen malgibi gulmuşsun sonra shaploqow realde buluşmussun sırf tekrar non klana girebilmek için anabacı yapan adamların klana tekrardan girmişsin salak gibi gitmiş bide adamlara maç serveri almışsın kardeşim sende alaşkına nasıl bir karakter var anlamıyorum insan ana bacı adama gidipte sırf klana girebilmek için maç server alırmı millet sana güluyor acınacak haldesin farkında degilsin gelmişsinde bide konu açıyorsuun :)
ya sen kendı halıne bak bikere shablaqow la bulusma sebebım clan ıcın deıl yolumun ustundeydı göruselım dedık
skynet anama sovmedı sovmezde sen nerden bılıon kı sovudugunu hem ? sw yide oncekden almıstım non clanına qırmeden once onlarla takılmadan once
okey bb

bunu ben demiyorum non klandan çıkan kişiler diyor acınacak haldesin farkında degilsin neyse çoluk cocukla ugrasmak ıstemıyorum by.

çoluk cocuk ha :D

ahhaha
ben clanmı ıstedım wot fatherstne varmı ss kendın dıosun cfg ıstedıyse koy ss sende koy clan ıstedıgıma daıl

Ah evlat ah bak sana bir şeyleri anlatıp öğretmeye çalışıyorum ama öğrenmemekte ısrar ediyorsun.Sence öyle bişi yapmasan o kadar konuşmanın içine o lafları eklermiyim sence öğrenci konumunda olarak şunu demeni beklerdim yaptım haklısın herkezden özür dilerim kusuruma bakmayın , ama hala düştüğün yere birilerini çekmeye çalışıyorsun.Ben sana adam gibi davranarak bazı şeyler yazdım o yazdıklarımın doğru olduğunu bildiğin halde onları inkar ediyorsun.Ben gercek olduklarını bildiğim,gördüğüm ve şahsen senin ağzından duyduğum için o yazdıklarımın arasına koydum.Bildiklerim benle senin aranda geçmiş bir diyalog , gördüğüm yazılar geldi geçti ama duyduklarımı benle beraber oktay ( Jabbawockeez) kuzenım bile duydu aynı evde kaldığımızda ts de clan istemelerini oda duydu o yüzden yazdığım şeylerin doğruluğunu sende bende biliyoruz.Daha fazla konuşup uzatma tavsiyemdir.

Bu yolda devam ederseniz , bende sizi kurtaramam. (İsmet İnönü)

Geri