0
EXE RANK
aeMcDeadquiTer`Apo
Fexe Kullanıcısı
Gl Kardeşim.
sesli güldümufuk biz Ankaralıyla vs atmıyoruzkardeşiiimm
![]()
1. o wallbangı edıt yapmayı ogrenıordum ondan koydum
2.sı ne ara turedın de bana laf atıorsun yasın kadar cs oynamıslıgım vardır.
3. cusu hatırlamıorum ama karsımda mac atacak kadar guclu degılsızn klavyeden laflar kolay oynamak
4.cusu boyle adamları kafana takıyorsun demıssın gene ben adamım sen adam degılsın .
1. o wallbangı edıt yapmayı ogrenıordum ondan koydum
2.sı ne ara turedın de bana laf atıorsun yasın kadar cs oynamıslıgım vardır.
3. cusu hatırlamıorum ama karsımda mac atacak kadar guclu degılsızn klavyeden laflar kolay oynamak
4.cusu boyle adamları kafana takıyorsun demıssın gene ben adamım sen adam degılsın .
yenı yetmelerle laf dalasına gırmemYa asıl sen ne zaman türedin de millete yeni türeme diyorsun. Ergenlik başa bela![]()
ya yaşın 16 daha Allah'ın faili susyenı yetmelerle laf dalasına gırmem2000 de turedım sen yokken bız vardık
![]()
ben ınansın dıeyapmıorm baksana laf yapıo yenı yenı bebeler ben zaten kendımı gosterdım cevremız var cok sukur kımseye muhtac degılız herkezınde ne oldugunu bılıorm.Gresto tamam en eski oyuncu sensin ve senden korkuyoruz maç atamıyoruz kardeşim birdaha bu konu altında yorum yazma. 2.si bu adamlarla laf dalaşına giriyorsun biz yokken sen varmışsın öylemi tamam kendini inandırdıysan oke..Ne lan bu ben eskiyim ben kralım ben kingim ben şöyleyim ben adam şöyle vruyorum ben adama tek atıyorum cs de kralı gelsın cocukmusunuz la siz daha oncede dedim eğer insanlar saygı duyuyorsa sana ozaman kendini göstermişsindir ama böyle senın gıbı mıllet kralım ben 1 numarayım derse eğer kımse sana saygıda duymaz 3 5 çapulcunun lafına bi yerleriniz kalkmasın bu son cevabım sana gresto bidaha yazı yazma