GDR | ~ɢreѕт0` x7 ' MaÇ Frag @

[quote="~Grest0` x7 ']gıt bı sahıl kenarına uzan herşey oyun degıl 1.6 sonucda ben daha ıyısını yapabılırım ![/quote]
1.6 da + steam da daha iyisini yaparsın heee :D ok!

[quote="~Grest0` x7 ']işte herşey sizin kafanızda kurdugunuz gıbı gıtmıor :) b ılegı olan kasar arkadas polemıge gerek yok ![/quote]
1.5 oynuyon ne bileğinden bahsediyon :D cfg den tut inexine kadar var asdfghjkl :D sendede ne bilek varmıs öyle 12-3 oouff oufff

Başarılar öncelikle..Cs 1.5 de cfg kullanıyorsun diyorsun ki steamde'de yaparım steamde cfg açmayı bırak exec yaz ban yersin o kadar :D kingofcs'de bileğiyle kasan max. 5 adam yoktur rahat ol :)

1.5 oynuyon ne bileğinden bahsediyon :D cfg den tut inexine kadar var asdfghjkl :D sendede ne bilek varmıs öyle 12-3 oouff oufff
Başarılar öncelikle..Cs 1.5 de cfg kullanıyorsun diyorsun ki steamde'de yaparım steamde cfg açmayı bırak exec yaz ban yersin o kadar :D kingofcs'de bileğiyle kasan max. 5 adam yoktur rahat ol :)

biliyorum bne 1.6 oynuyorum hep 1.5 oynamıorum sadece maclara gırıorum biliyorum def oynuyorum 1.6 da ztn bılen bılır 1.6 maclarda yarıdırıorum :) sıkıntı yok yanı kımseye zararım yok bu konuda fragsa frag ql atmanız yeterlı ;)

Arkadaşlar 1.6 yı biraz hafife aldı galiba bu 1.5 deil kardeşim oturup tarayasın hs gıtsın bı oyna steam bı gor oyuncu kımlermıs ...

Arkadaşlar 1.6 yı biraz hafife aldı galiba bu 1.5 deil kardeşim oturup tarayasın hs gıtsın bı oyna steam bı gor oyuncu kımlermıs ...

herkez oyle kenıdnı kral sanıo mılletı ezık :)

qeyle qh4Rd3s!m y4k!y10 HaNy

başarılar harika bir frag bi ara cfg paylaşsanda bızde bu kadar ıyı frag atsak ..

[quote="']GDR oynatıyor basarılar .[/quote]
GDR 12-3 KASTIRIYO BASARILAR :d

[quote="']yenı alısıyor boyle alıstırmak lazım :D[/quote]
KARDES SIZIN BI ISMINIZ VAR DEMI :d

Geri