GDR CLAN vS * -Army- ;)

Sen eskiden yoktun ki tanıyasın?

-Army- | - Le[x]por`s.!

sen cokmu eskisin 12 yasında bebesin. tcsye girmek için yalvarırdın burakla bana alın diye :D:D noldu sımdı ergenlıgemı girdin

sen cokmu eskisin 12 yasında bebesin. tcsye girmek için yalvarırdın burakla bana alın diye :D:D noldu sımdı ergenlıgemı girdin
Biz 5 senedir Kingofcsdeyiz.. Kardeşim Bizim kimseye Zararımız Olmadı bu Surede.. ja`a * | Oldu Perfetto oda Army oldu.. Army 2005 de kurulan Team herkes tanır :)

cavit bunları eskiden tanıomuduk biz kanka ? :) yoksa bu senemı :D:D aslkdjad

ay aLLahım cFg dılenen bebeler Biz bunları tanımıyorduk Diyor ;) Velet Senı Cs expert gırdınde Kingmi Oldun allahın bebesi Seni

ay aLLahım cFg dılenen bebeler Biz bunları tanımıyorduk Diyor ;) Velet Senı Cs expert gırdınde Kingmi Oldun allahın bebesi Seni
:D:D sen kımsnde cfg dılenıym olm cs expertte kıng herkez zaten olmauya ne qerek war hadi yol al :D

Biz 5 senedir Kingofcsdeyiz.. Kardeşim Bizim kimseye Zararımız Olmadı bu Surede.. ja`a * | Oldu Perfetto oda Army oldu.. Army 2005 de kurulan Team herkes tanır :)

banane perfettodann armyden jaa dan juu dan

ben lexpors malını dıyorum gecen yıl turedı dıye :D

Susun ve yalamaya devam edin ;)
-Army- durdurulamaz !!! ;)

Konu başlığı değiştirildi #

Cıvıtmayın adam gibi yorumlarınız atın geçin,tartışma yaratmayın...
Kardeşim Acaba Neden Konu baslıgı Degistirldi ? Yalan mı soledik Adamlar Unlu bı clan ? Yanlıs mı yazdık ?

Gl atın gecın neyın kafasındasınız kasamadıysa sıze batan mı var ? gl at gec Problem ne ?

uğraşmayın şunla rap yapar bize :/

-Army- | - Le[x]por`s.!

Bİ KAYBOL aq 12 yasında bebesin bi sıkım bılmıyorsun , ne zaman türedin ezme. TCS zamanında ts gelirdin açardın ghyi yardırırdın. bide bana beni TCS ye al diye yalvarırıdın ? ezme şimdi 10 yıllık kralım ayagımı yapıyorsun mıllete :D:D

Bİ KAYBOL aq 12 yasında bebesin bi sıkım bılmıyorsun , ne zaman türedin ezme. TCS zamanında ts gelirdin açardın ghyi yardırırdın. bide bana beni TCS ye al diye yalvarırıdın ? ezme şimdi 10 yıllık kralım ayagımı yapıyorsun mıllete :D:D

Geçicek evlat.. Bunlarda geçicek :p

-Army- | - Le[x]por`s.!

Boşuna tartışmayın herkes kimin ne mal olduğunu biliyor.
o kim olduğunu iyi bilir.

hepınız kralsınız :D tm

Başarı Harici Post Kasma Tartışmanızı özelden yapın .

Geri