0
EXE RANK
ARMY CLAN
Fexe Kullanıcısı
cavit bunları eskiden tanıomuduk biz kanka ?yoksa bu senemı
aslkdjad
Sen eskiden yoktun ki tanıyasın?
-Army- | - Le[x]por`s.!
aslkdjad
Sen eskiden yoktun ki tanıyasın?
-Army- | - Le[x]por`s.!
Biz 5 senedir Kingofcsdeyiz.. Kardeşim Bizim kimseye Zararımız Olmadı bu Surede.. ja`a * | Oldu Perfetto oda Army oldu.. Army 2005 de kurulan Team herkes tanırsen cokmu eskisin 12 yasında bebesin. tcsye girmek için yalvarırdın burakla bana alın diyenoldu sımdı ergenlıgemı girdin
aslkdjad
ay aLLahım cFg dılenen bebeler Biz bunları tanımıyorduk DiyorVelet Senı Cs expert gırdınde Kingmi Oldun allahın bebesi Seni
~TTTTTUUUUURRRRRREEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEE`cavit bunları eskiden tanıomuduk biz kanka ?yoksa bu senemı
aslkdjad
Biz 5 senedir Kingofcsdeyiz.. Kardeşim Bizim kimseye Zararımız Olmadı bu Surede.. ja`a * | Oldu Perfetto oda Army oldu.. Army 2005 de kurulan Team herkes tanır![]()
banane perfettodann armyden jaa dan juu dan
ben lexpors malını dıyorum gecen yıl turedı dıye![]()
Kardeşim Acaba Neden Konu baslıgı Degistirldi ? Yalan mı soledik Adamlar Unlu bı clan ? Yanlıs mı yazdık ?Konu başlığı değiştirildi #
Cıvıtmayın adam gibi yorumlarınız atın geçin,tartışma yaratmayın...
uğraşmayın şunla rap yapar bize :/
-Army- | - Le[x]por`s.!
Bİ KAYBOL aq 12 yasında bebesin bi sıkım bılmıyorsun , ne zaman türedin ezme. TCS zamanında ts gelirdin açardın ghyi yardırırdın. bide bana beni TCS ye al diye yalvarırıdın ? ezme şimdi 10 yıllık kralım ayagımı yapıyorsun mıllete![]()
Geçicek evlat.. Bunlarda geçicek
-Army- | - Le[x]por`s.!
hepınız kralsınıztm
eywBaşarı Harici Post Kasma Tartışmanızı özelden yapın .