GDR | CLAN MAÇ SS'LERİ TÜM CLANLAR VAR İÇERİ GİRMELİSİN

qL Başarılar Kardeş Allahtan ss onem gostermedıgınız bellı oluyor bu ss lerı nerden buldunuz :D
gecmıste koyulan ss lere karsılık kardesım bu foruma dıkkat edersen gecmıse gdr ss nadır bulursun cunku suna ınan bızım karsımızda durcak sadece -wiL`y // clan vardı gerısı hıkaye bıze karsı koyulan ss lere karsılık koydum onlar 1 kere yenmısler koymuslar bende butun teamlara karsı en az 3 ss war bız koymuyorduk buda kapak mısalı ..

GL knka ssler güzel de Kingofcs'nin eskiLerden en iyi clanı bence 0n3 ShoT > CLANDIR.

:d:D:D::DQwelkjfsşdkljfhsduıqghwueyqweqweqkjlhdlajksdhlkjfşgldkf koptum birleştirin beni :D yaa ne kadar dangalak varsa bizi buluyor . Biz Kank`s * - Clan olarak bir tane ss koymuşsak bu nb`ye gelin suratıma tükürün . ama şöyle birşey var ss koyan herkes diyor ki ss lerini koyduğumuz teamlar koydu diye bizde ss koyduk cart curt :D adamları bin kere yeneriz ss falan koymayız adamlar bir kere yener ölümüne ss koyar :D ayrıca en iyi clan kim tartışması olmuş ünal ve ibrahim arasında :D ankara team ne a.q :D şakamısınız onları zamanında yene yene yalama yapmıştık :D Army kim ya bunlar kim oğlummmmmmm :D şu ts ve hud çıkmadan önce gh bu kadar yaygın değilken desin ki biriniz sizinle maç atmaya korkmuyorduk ulan varya hepiniz mükemmelsiniz :D ama bu hud ve ts sayesinde haaa birde o çok sevdiğiniz gh sayesinde daha sincesi 2012 olan teamlar bile kafa tutar oldu vay a.q :D hepinizi tek tek öpüyorum selametle . Ayrıca eser yani bAck pij söyledi ss nizi koymuşlar diye ordan haberim oldu yoksa nb`ye falan girdiğim yok :D PARASIYLA DEGİL Mİ OGLIIIIIIMM

Kank`s * - Lycka`till ~ ``Qwe.#

Parasiyla oglım :D

Geri