GameTeach Vs Grasshoper [Noldu :S]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyas_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onur sinirlenme kenks sakin :D

Konu güncel.

Hose boluya gelcem diyodun bekliyorum adres belli :)

uzatma.

Lise 1 re gidiyorum ama senle benım aramda dağlar kadar çok büyük fark var facende 2*0 kız ekli değil counter strike cevrendekı arkadasların harıcınde sosyal bir yaşamınn yok :D sosyal yaşamın olmadığı için hayatını cs olarak görüyorsun afsasdfas hiç bir sporsal klüpte oynamışlığın yok ne basketbol ne futbol nede tiyatro bu yüzden 20 yaşındaki bir memurla 18 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin arasındaki farklarla bağıntı kurabilirsin eğer bu kadar iyi isen esl 1on1 atalım

Aasdasdasd hiç Bir Kulüpte Oynamamışm :) 2 sene Fenerbahçede Oynadım Kocum Esl Beni Yenceni Zanedio Pasif Atalım Kocum 1on1 esl Getir Teamını Yine Atarız Esl 5o5 Fark Yaparmı Pasif Seni :)

Pasif diyene bka jasdasfahsf yeni türeme ajsdjasfj tsdeyim bekliyorum

Age 15 olmuş güncel :D uashdakjdsajd

2012 girince Age:15 olm doğum gününde artar yaşın Asdadasdqdadad bebe yaşını yılbaşında büyütüyo ayık ? gelicem canım bekle sen öptüm baaaaaaaaaağy

Anca böyle tsdeyim bekliyorum laflarıyla kendini avut :)
o gün ts'de oda basmaya geldinizde ne oldu odaya doldurmuş çocukları adsadsadas :D

Anca böyle tsdeyim bekliyorum laflarıyla kendini avut :)
o gün ts'de oda basmaya geldinizde ne oldu odaya doldurmuş çocukları adsadsadas :D
:) Çikolataları Bitmiş Abisi Cikolata Al Onlara :)

Yeter artık tartışma yaratacak yorum olursa editlemicem konuyu kapatıp gereken ceza verilecektir #

iyi forumlar

semihime yuklenmeyın o aveali değil :S:S

:DA:SF:AFS Elimde iphone4 var ama hafıza kartım yok acıp acıp bakıyorum

Geri