Galatasaray Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardan adam olur fenerden aslaaaa!!!!!

YakiŞir sana yakiŞir sana Şampiyonluk sen alemde teksİn degİŞmezsİn Şampiyon galatasaray

Galatasarayliyiz kapak olsun,golÜmÜzÜ attik helal olsun,fenerİn tİpİ yokkİ Şeklİ olsun,hadİ fener İkİle yolun aÇik olsun...

Aslan hep kükrer Kanarya Gelirse yer

Şampİon gs yaz 1905 e gÖnder Şampİonluk sana gelsİn...Şampİon bjk yaz1903 e gÖnder Şampİonluk rÜyana gelsİn... Şampİon fb yaz 1907 ye gÖnder rÜyanda bİle gÖremessİn...

AsLaN KükResiN DüNya inLesiN SeN VaR OldUğuN SürE CimBom YenSin!!!!!!!

GaLataSaraY ßu SéNé $ampiyOn fenerbahçe SéN NapiyOn x)

Konuşmayı Ögrendim Önce GALATASARAY Dedim Yazmayı Öğrendim Önce GALATASARAY Yazdım ßayramlarda Galatasaray Formamı Giydim ,Sokaklarda Metin Oktay , Kral Hakan Oldum Sınav Yada Maç Dediler Önce GALATASARAYı Seçtim Güzelim Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce GALATASARAYı Sevdim

uçurum kenarına gelsen bile fenere gıcıklık olsun diye gülümse bizi ne kadar üzsende biz hep senin yanındayız cimbombommmmmmmmmmm

Aslan varolduğu sürece kuşlara Avrupa kupası yok.

уєяι gєℓιη¢є вєкℓєяιz уєяι gєℓιη¢є кüкяєяιz

rejiikard ın askerleri geliyor geliyor şükrü saraç ogluna geliyor bekleyin yakında...

terkedilme duygusunu sevilmemenin acısını erkeklerin yaptığı ihaneti hep cimbom unutturdu bana

.|.<(+_+)>.|/.şĔŔĔŦŤĨŔ ŚĔŃĨ ŚĔvМĔĶ ŚĔŃĹĔ ÁĞĹŶıР ĞÚĹМĔĶ ĞÁĹÁŤÁŚÁŔÁŶ ŚĔvĞĨŚĨ ŚüŔĔČĔĶ ŚŐŃŚÚŹÁĎĔĶ.|.<(+_+)>.|/.

Sinav sİtresİnİ manİta derdİnİ hep galatasarayimizin yaninda unuttuk

6 kasım bir kez,20:45 HERGÜN (uA41)

Cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

ne nondaya ne barosa ne elano ne kewella ne paraya ya ne pula taraftar asık kutsal sarının yanındakı kan kırmızıya

bizdende fenerlilere tek söz aslanın kükrediği yerde kanarya durmaz bile ona göre yerinizi bilin

Kanim akar sari kizmizi h€r s€n€ alir cİmbom kupayi

Geri