Galatasaray Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1905 de dogdu aşkımız sarı kırmızı akar kanımız cimbombom feda olsun sana canımız ölene kadar hep senin yanındayız

bir gün herkes galatasaraylı değil yılın tüm günleri galatasaraylı olacak

..miℓуσηℓαя¢α тαяαƒтαяıη уαηуαηα вαğıяıуσяℓαя нєρ вєяαвєя кσℓ кσℓα...α∂ıηℓα,тαкıмıηℓα,тαяαƒтαяıηℓα єη вüуüк ѕєηѕiη ¢iмвσмвσм!..

Aslan kükremiş geliyor üstünde forması, dalga dalga bayrağı tepede arması, şampiyonluk kupasını almak yetmiyorr... Avrupayı fethetmiş yurda dönüyor haydi bastır şanlı büyük "GALATASARAY" her zaman her yerde seninle bu taraftar. Ölüm olsa vazgeçmeyiz, Seni "ASLA" terketmeyiz haydi bastır şanlı büyük "GALATASARAY"...

Sariyla kirmiziyla alnimizin hakkiyla ardasiyla kewelliyla baroŞuyla..bambaŞka Şampİyon cİmbom...

αℓємιη кяαℓıумış ѕαяı ¢ιν¢ινℓєя(ƒєηєявαнçє)şαмριуση σℓα¢αкмış вσя∂σ нαмѕιℓєя(тяαвzση ѕρσя)ανяυρα ƒαтιнιумιş кαяαƒαтмαℓαя(вєşιктαş)αℓємιη тєк кяαℓı υℓтяα αѕℓαηℓαя (gαℓαтαѕαяαу)

Galatasarayliysan konuŞ İbret alsinlar,fenerlİysen sus adam sansinlar

ayva çiçek açmış yazmı gelecek FENER samiyene nasıl gelecek..... özenti gençlik....

erkek adam kanatlı takım tutmaz

Sapsariysa kirmizi kalbİmİzİn yildizi $ampİyon ol cİmbombom al bİzİm canimizi

Gü|m£k S£n!n !ç!n Hoß! O|suN £ğ£r ß!r GüN Ağ|@rS@n O D@ G@|@t@s@r@y Y£n!|!nc£ O|suN.

avrupayı sallayan cimbom TürkİyeYi hAydİ saLLar

#benİ_kesseler_kanim_kirmizi_gÖzyaŞim_sari_akar#

Avrupayı Sıra Sıra Dize GETİRDİK , Samiyenin Ortasına Bayrağı DİKDİK , Kalplerde yıldız gönüllerde ay Her ZAMAN ŞAMPİYON GALATASARAY ...

Cim Bom Bom''um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.

Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray

Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..

Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...

Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!

Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas''im Icin, Oyle

Geri