Galatasaray İle İlgili Nickler Ve Marşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
taraftarın destek verir korkusus

avrupada aslan yine kükresin

sevinsin türkiye sevinsin ulus

» biz gonullere cektik bayraklari direklere degil. Biz tarihe yazdik ismimizi duvarlara degil. Biz avrupada actik bayragi kadikoyde degil. Biz dunyaya poz verdik saksakcilara degil. Ve biz imparatorlarla buyuduk kestanelerle degil.

» cim bom bom'um benim biricik sevgilim, soyle senden baska kimim var benim, seninle aglarim seninle gulerim, soyle senden baska kimim var benim.

» 1905 te dogdu askimiz , sari kirmizi akar kanimiz, cimbombom feda olsun sana canimiz olene kadar hep senin yanindayiz

» biz aliŞtik avrupada kupa gÖrmeye, sira sende fenerbahÇe. Bulgaristanda yayla kupasi varmiŞ, haydi fenere de bir alkiŞ.

» cimbombom diyerek sana yuz koyduk, sarinin yanina kirmizi koyduk, yillardan beridir hep senin olduk, cimbombom sen bizim herseyimizsin

» sapsariyla kirmizi kalbimizin yildizi , sampiyon ol cimbombom al bizim canimizi...

» 1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes GALATASARAY'lı olucak.

» Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır.

» Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar! .

» Cimbom forması tutkulu bir aşk gibidir. Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz.

» Dünyalar bir olsada engel olamaz bize barış dosluk kardeşlik bitti artık bu sene eylül ün sabahında dayandık kapalıya bu yolun dönüşü yok öleceksin kanarya ultrAslan !

» Galatasaraylılar ölür , Galatasaray'lılık ölmez.

» Şu garip dünyada anlaşılmaz ömrümüz, Galatasaray'dan başkasını sevemez gönlümüz.

» ÜÇ bÜyÜk yok tek bÜyÜk var tabİkİ g-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y

» Fenerli olmak ayıp değil,yeterki çaktırma...

» Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay,yüksel taa arşa şanlı Galatasaray...

» Her doğan çocuk fenerli doğar,daha sonra büyüyüp aklını başına alınca galatasaraylı olur.

Geri