Galatasaray İle İlgili Nickler Ve Marşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cim bom bom´um benim biricik sevgilim, sÖyle senden baska kimim var benim, seninle aglarim seninle gÜlerim, sÖyle senden baska kimim var benim

Kimim var benim, seninle aglarim seninle gÜlerim, sÖyle senden baska kimim var benim

Avrupa fatihisin galatasaray..tÜrkiyenin gururusun galatasaray.. GÖkte yildizsin gÖnÜllerde ay, bu senede sampiyonsun galatasaray

Bulgaristanda yayla kupasi varmis, haydi fenere de bir alkis

1905 te dogdu askimiz ,sari kirmizi akar kanimiz,cimbombom feda olsun sana canimiz olene kadar hep yanindayiz

Devlet demir yollari. Cimbom atti golleri. 5 den fazla atmayin. feneri aglatmayin.

Imparator Neron Nasil yakmissa Roma´yi Cimbom um ugruna yakariz dünyayi

Kalplerde yildiz, gÖnÜllerde ay, Şampiyonsun galatasaray

Adana ceyhan herkes cimbomlu hade sende uyan..

belki bir gun baskalari da super kupa'yi kazanir.. Ne dersiniz hos olmaz mi?

cimbomlu arkadaslar..fenerliler bize mutesekkir..biz olmasak avrupa takimlarini seyredemeyecekler...

1905 te dogdu askimiz ,sari kirmizi akar kanimiz,cimbombom feda olsun sana canimiz olene kadar hep senin yanindayiz

biz alistik avrupada kupa gormeye, sira sende fenerbahce. Bulgaristanda yayla kupasi varmis, haydi fenere de bir alkis.

avrupa fatihisin galatasaray..turkiyenin gururusun galatasaray.. Gokte yildizsin gonullerde ay, bu senede sampiyonsun galatasaray..

cimbombom diyerek sana yuz koyduk,sarinin yanina kirmizi koyduk,yillardan beridir hep senin olduk,cimbombom sen bizim herseyimizsin

cim bom bom'um benim biricik sevgilim, soyle senden baska kimim var benim, seninle aglarim seninle gulerim, soyle senden baska kimim var benim.

aslan terbiye eden fenerbahceli taraftarin ne hale geldigini birak turkiyeyi dunya gordu. Sen ki kucuk bir kanaryasin aslanla ugrasmak senin neyine..

istersen eglenelim davullarla zurnalarla. Istersen giriselim zincirlerle sopalarla... Laylay laylay laylay..

nasil ki bu milletin tacidir yildizla ay,yuksel taa arsa kadar sanli galatasaray...

sapsariyla kirmizi kalbimizin yildizi ,sampiyon ol cimbombom al bizim canimizi...

Geri