'G.Saray bizden iyiydi'

2
EXE RANK

ć$в1Lм3z `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ć$в1Lм3z `
İbrahim Üzülmez, karşılaşmada G.Saray'ın kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

237-26801.jpg

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında kendi evinde Galatasaray'yı 2-1 yenen Beşiktaş, şampiyonluk yolunda bir adım daha attı. Beşiktaş'ta, milli futbolcu İbrahim Üzülmez, karşılaşmada Galatasaray'ın kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Son haftalara girilirken stres yaşadıklarını belirten İbrahim Üzülmez, "Fenerbahçe maçı olsun, bu maç olsun, saha içinde hiç olmadık hataları yapmaya başladık. Uzun yıllar şampiyon olamamanın stresini yaşamaya başladık. Takımda şampiyon olan oyuncu fazla yok. Galatasaray bizden daha iyi oynadı. Camia olarak şampiyonluğa olacağımıza inanıyoruz. Denizlispor karşısında geçmişte Fenerbahçe'nin düştüğü hataya düşmeyeceğiz. Bu takım şampiyon olacaktır. Sonuçta buraya kadar getirdik. Ancak temkinli olmamız lazım. Henüz şampiyon olmadık ama şampiyon olacak gücümüz var" dedi.

Sözleşmesinin sezon sonunda bittiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, ''1 yıl daha sözleşme imzalamak istediğimi daha önce söylemiştim. Sezon tamamlandıktan sonra yönetimle oturup konuşacağız. Ben 1 yıl daha bu takımda oynayabilecek fizik gücümün olduğunu düşünüyorum" diye konuştu

Geri