fuck the world ' VS GDR | KİNG AGALARDAN RÜZGARA GELSİN . GDR V2.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -kAtre *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar sacma konusuyorsunkı dedıgın lafları yapan sensın lan ana bacı yapan sensın mal herıf en bastakı yorumlara bak yedıremıyınce babanım gıbı laflar soyleyen kım idiot p*c .Oyunu hayat felsefesı yapan sensın adama dıyorsunya sen kımsınkı sana kufur edıcekler demekkı sen kalıte bırseysınkı sana kufur edıyorlar anana kufur yemekten gurur duyuyorsun heralde ergen velet senı laflarını oku sonra cevap ver rezıl olmaktan baska bısı yapmıyorsun :D:D:D yorumlarını dıkkatlıcek oku annene yazık senın gıbı bır veledı zınası var

Sen hala konuşuyomusun ? samsundayım dedin bende 6 ağustosta termedeyim dedim erkeksen gelirsin bende samsunluyum dedim. Hangi yüzle yorum yapıyosun hala :S

Herkese koyduğum için kimse beni sevmiyo vede sizin gibi ergenler olduğu için kimse beni sevmiyo. Bu lafın üstünede yorum yaparsan harbi senin psikologa gitmen lazım.

Lexpors ve Lama ya velet diyosun ?

bu 2 veled bırbırını savunsun elleme ganga lama luma paraya cevır bence bunu vurmayan kalmadı anana Bu Nasıl bir yazı yazma Şeklidir ?? Çekip Çıkartma Seni

Ya yasları +20 olsa ne yazar mal herıf konusmaları ve beyın yasları -12 kesın bu lamaluma veya lexpordur cevap veremıyınce fake uyelıkelrle saldırıyorlardır.

Ya yasları +20 olsa ne yazar mal herıf konusmaları ve beyın yasları -12 kesın bu lamaluma veya lexpordur cevap veremıyınce fake uyelıkelrle saldırıyorlardır.
aynen ganga :D

Tamam gençler Lorry, ByHackerEmre 10 Yıllık cs'ci biz 1 yıllık cs'ciyiz onlar bizim ağbimiz yaşında biraz saygı duyalım :t

Tamam gençler Lorry, ByHackerEmre 10 Yıllık cs'ci biz 1 yıllık cs'ciyiz onlar bizim ağbimiz yaşında biraz saygı duyalım :t
lama yasın 20 dıyon lexpors denen bebe 15 yasında ama kanka olup bırbırınızın mesajını beenıyonuz ahhaha

lama yasın 20 dıyon lexpors denen bebe 15 yasında ama kanka olup bırbırınızın mesajını beenıyonuz ahhaha

Harbi annene babana kardeşlerine acıyorum hatta sülalene acıyorum yazık senin gibi bi çocukları var :S Senin gibi evladım olsa utanırdım yemin ederim ya.

Hadi gg .

Harbi annene babana kardeşlerine acıyorum hatta sülalene acıyorum yazık senin gibi bi çocukları var :S Senin gibi evladım olsa utanırdım yemin ederim ya.

Hadi gg .
asıl senın anan baban utansın la gelmıssın 20 yasına netbılgınde 15 yasındakı cocuqla qanqa olup yorum atıyosn senın qıbı cocuqum olsa cebıne eroın koyar polıse ıhbar ederım

asıl senın * * * * baban utansın la gelmıssın 20 yasına netbılgınde 15 yasındakı cocuqla qanqa olup yorum atıyosn senın qıbı cocuqum olsa cebıne eroın koyar polıse ıhbar ederım

Oğlum bak sana son mesajım. Sen harbi otistik'sin anlama problemin var. Mesaj beğenmek kanka olmak demek değil onu bile algılayamıyosun daha. burdan şu sonuç çıkıyo seni annen baban okula göndermemiş sen cahil kalmışsın.

Fazla capslerde falanda takılma eroin koyar ihbar ederim falan. Sönmez abinize özenmeyin. Ama sen ergensin özenirsin haklısın bişey diyemem. Hadi şimdi ilerle gg.

2 Sivri Zekalı İnsan Br araya Gelmiş :D Bu Üyeliğin Açılış Tarihine Bir Bak bakayım ;) Ayrıca -KEMAAL;- <ozL`> yazıyor Kocaman Okunmucak gibi Değil ama Siz anlamak İstediğiniz Yerden anlıyosunuz :D bebelaklar Sizi

qaldas ona buna laf atıyosunda soylıyım dedım bu cs alemı senden nefret edıo afedersın ama ananla sey etmeyen kalmadı o annene yazık deqılmı lama annen bılıomu bu olanları
Bu salak neyin tribinden la biri açıklasın bana? Her konuya eleştrisel yorum atıyo, insanları bozmaya felan çalışıyo, güya kendini kral olarak kabul ettirecek ya... Daha iki lafı bir araya getirip cümle kuramaz, gelir "g" yerine "q" yazar, sonra gelir klavyede delikanlılık yapar. :) Ha bide 24 saatte 48 pc hackler adam hacker beylerrrrrrr (:

Bu salak neyin tribinden la biri açıklasın bana? Her konuya eleştrisel yorum atıyo, insanları bozmaya felan çalışıyo, güya kendini kral olarak kabul ettirecek ya... Daha iki lafı bir araya getirip cümle kuramaz, gelir "g" yerine "q" yazar, sonra gelir klavyede delikanlılık yapar. :) Ha bide 24 saatte 48 pc hackler adam hacker beylerrrrrrr :)

Adamsın :D

byhacker emre allahın kürtü daha g yi q yazıyon burda abilerine laf atıyon embesil seni milletin anasına bacısına laf atıyon e zerdüşt köpek evlat olsan eldivenle severim seni kabeye molotof ezana diss atmış zerdüşte bak her konuda millete dalaşıyon it misin lan sen anana sövmüyor çünkü nb den 2009 dan beri 50 kez ban yemişim sen bi ts gel nasıl sövülür izle o güzel annenin ellerinden öpüyorum.

hacker emre az kaldı clana alcaklar non felan az daha gayret ett birgün cfglerini atarlar sana

hacker emre az kaldı clana alcaklar non felan az daha gayret ett birgün cfglerini atarlar sana

Tasmasını sıkı bağlamıyolar kardeş adam pitbull gibi yapıştımı bırakmıyo . Asalak ya.

Lan velet ona buna yalaka dıorsun sen kımsın lan mal asıl yalakalık yapan sensın ecnebı p*c senı kodumun yahudısı fake uyelıklerle yardır anca her kımsen rezil p-*c senı

ne fake üyeliği sen ne konuşuyorsun lan değişik ermeni piçi seni putperstin dölü zerdüştün kızı senin o büzülmüş amını sikerim. !!!1111

helal gdr :) rüzgar sürekli adres veriyor :)

kıng agalar bız yendımı aglar kardes :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri