Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
qweqweqwe 40 maçtan birini aldılar onuda nadirin kayınçosu sayesinde :w00t: daha bi ömür susmazlar hep o macı soyLerler . khardesın yerınde olsam denetım masasına gırer cs yı sılerdım
nadirin kayınçosu dediğin seni ezdi geçti.adam yardırdı diye koyduğunuz movie bnm her lan turnuvada antalyadan izmirden gelen teamlara yaptığım şeyden daha az aim dediğiniz bdeki sahne sol alta çekiyor.cs bilginizin 0 olduğu belli aim kafaya değil de adamın sol altına çekiyor şaslaşgjıasgşiasg.bana ve teamdaki birilerine ghos7 demeye devam ettikçe milletin beni ve arkadaşlarımı nasıl çekemediğinizi görmesini sağlıyor.hiç havalanmaya kalkmayın yine sürerim üzerinize khardeshi aşslgşakgşASGşag