Fragsa krali gel baq cubuk eml frag

0
EXE RANK

**Angel_of_Dead**

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
**Angel_of_Dead**
BEYLER KENDINI 2 DANDIKDEN FRAG KASIPDA KING SANANLARI BEKLERIZ PEK TAKILMAYIZ SW E AMA TAKILDIGIMIZ ZATEN UCURURUZ SWDE GENELLIKLE NORMAL PLAYERLER WARDIR AMA ARADA UGRARIM XD GELIN SIZEDE O FRAGLARI CANLI CANLI GOSTEREM !!!! sLave bLes Clan Ailesi *Angel_of_Death*

MOnarch *Angel_of_Death*

İceworLd de arkadaşlar :D:D
fragg.png

güzel bi şekilde upload edersen resimleri sewnirim kilit .

ADam Gibi Yerden Upload Etsene Kardeşim. Görelim Kink fraqı :D

lan kardeş kopardın benı :D:D adam 90-0 koymus sen 71-9 bide fy_ıceworld kopardın benı yzagagagaga :D:D

adam harbi kink ee

8-44 :D:DD zuaahah sadas :D:D:D

harbımı dıyonla bız snn gıbı kopanlara bısı derızde nede from olmaz uyumu koruyalım bu fragı sen ruyandan goremen daha birde bizim sw de

zuahahahha ne dıo bu yaa koparıon benı kardeş koparıon :D:D rüyamda adasd ok tamam kınksın kardeşş... zuhaha pc kırcam la qülmekten D:D:D sizin sw adını duymadım cl_bob war :D:D sızın sw söyle bakem aqam benım D: bıraktım cs yı bırakmasam qelırıdm oraya senı qömerdim.. :):) tekrar aksam aksam kopardınya benı sağoL :D

Ha bu arada Daha proda koyacam yavas yavas ıcıne otursun dıye xD

Koy Koy :D:D sen benın öncekı yorumumu oku sonra ok ? zuahhaha aksam aksam nasıl qüldüm hee.

benım fragıa sacma yorum atıon bu fragmı güzel hemde ice ? daha cok yol katetmen lazım canım ok ?

zuahahha sada D:D haklısın kanka napak :D

ahaha :D kar$ı Team k1nq d0Lu :DD

Geri