0
EXE RANK
vLadimiR~
Fexe Kullanıcısı
[FONT=Century ***hic]Selam arkadaşlar cfg bir siteden alıntıdır burdan baştan belirtirim.Ama videolu anlatım bana ayittir.İnanmayan,yok bende olmuyor vb yorumlar atmayın video acık acık görebilirsiniz. Cfg pingide düşürmektedir.Ping olmadıgından düşürmesi ile ilgili bir video yapamadım. Cs 1.5 ve 1.6 içinde geçerlidir. Elimde 1.6 mevcut olduğu için onla açıkladım
Burdan videoyu izleyebilirsiniz.(Video Amotörce hazırlanmıştır)
Fps Sol en üste mevcuttur göremeyenler için.
Bulamayanlar için:
Nvidia Ekran Kartı Fps 100 yapma : http://www.netbilgini.net/cs-15/144...unu-yasayanlar-100-cozum-resimli-anlatim.html
Ati Ekran Kartı Fps 100 yapma : http://www.netbilgini.net/cs-15/145072-ati-ekran-karti-fps-100-yapma-resimli-anlatim.html
Fps çok olması için devepolerin yüksek olması lazım buda oyundaki hareketi yavaşlatır eğer fpsem 100 olsun ama hızlı olsun diyorsan ping cfg yi aktif ettikten sonra consol'dan developer i 0 yapınız,yok ben 999 Fpsyle oynucam diyorsanız kendi tercihiniz ellemeyin.
Hepsini Yaptım Fps Yüksek ama Oyun kasıyor diyorsan bu programı dene :
RefreshLock
Sürüm : 2.21
Boyut : 189 KB
Kullanım İzni : Ücretsiz
Dil : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows(Tümü)
Üretici Firma : Gregory Maynard-Hoare
BURDAN İNDİRİN
Anlatım:
Refreshlock exe yi acınınz karşınıza 2 tane kutu gelcek ok ok diyip 2sinide geçiniz.Alt simgelere gelcek sağ üste on off var ordan on a tıklayın sonra aşşağıda ekranınızın ayarına getirin.işte bukadar Fps Sabitliyor kasma yapmıyor.
FPS CFG :
BURDAN İNDİR
ARKADAŞLAR BURDAN BELİRTEYİM CFG ALINTIDIR.
BAŞTA DEDİĞİM GİBİ . CFG'DEN %100 SONUÇ ALIRMISINIZ BİLMİYORUM.
NEDEN BİLMİYORUM ? ÇÜNKÜ FPS EKRAN KARTINIZA BAĞLI BİRŞEY
AMA ÇALIŞIYOR VİDEODADA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ.VİDEO BANA AYİTTİR.
AMATÖRCE ÇEKİLMİŞTİR. LÜTFEN YOK ÇALIŞMIYOR YOK GİBİ YORUMLAR ATMAYINIZ VİDEODA BELİRTİLMEKTEDİR.
TEŞEKKÜR BÜTONUNA BASARSANIZ SEVİNİRİM. EMEĞE SAYGI
RAR PASS:Netbilgini.com
[/FONT]
Burdan videoyu izleyebilirsiniz.(Video Amotörce hazırlanmıştır)
Fps Sol en üste mevcuttur göremeyenler için.
Bulamayanlar için:
Nvidia Ekran Kartı Fps 100 yapma : http://www.netbilgini.net/cs-15/144...unu-yasayanlar-100-cozum-resimli-anlatim.html
Ati Ekran Kartı Fps 100 yapma : http://www.netbilgini.net/cs-15/145072-ati-ekran-karti-fps-100-yapma-resimli-anlatim.html
Fps çok olması için devepolerin yüksek olması lazım buda oyundaki hareketi yavaşlatır eğer fpsem 100 olsun ama hızlı olsun diyorsan ping cfg yi aktif ettikten sonra consol'dan developer i 0 yapınız,yok ben 999 Fpsyle oynucam diyorsanız kendi tercihiniz ellemeyin.
Hepsini Yaptım Fps Yüksek ama Oyun kasıyor diyorsan bu programı dene :
RefreshLock
Sürüm : 2.21
Boyut : 189 KB
Kullanım İzni : Ücretsiz
Dil : İngilizce
İşletim Sistemi : Windows(Tümü)
Üretici Firma : Gregory Maynard-Hoare
BURDAN İNDİRİN
Anlatım:
Refreshlock exe yi acınınz karşınıza 2 tane kutu gelcek ok ok diyip 2sinide geçiniz.Alt simgelere gelcek sağ üste on off var ordan on a tıklayın sonra aşşağıda ekranınızın ayarına getirin.işte bukadar Fps Sabitliyor kasma yapmıyor.
FPS CFG :
BURDAN İNDİR
ARKADAŞLAR BURDAN BELİRTEYİM CFG ALINTIDIR.
BAŞTA DEDİĞİM GİBİ . CFG'DEN %100 SONUÇ ALIRMISINIZ BİLMİYORUM.
NEDEN BİLMİYORUM ? ÇÜNKÜ FPS EKRAN KARTINIZA BAĞLI BİRŞEY
AMA ÇALIŞIYOR VİDEODADA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ.VİDEO BANA AYİTTİR.
AMATÖRCE ÇEKİLMİŞTİR. LÜTFEN YOK ÇALIŞMIYOR YOK GİBİ YORUMLAR ATMAYINIZ VİDEODA BELİRTİLMEKTEDİR.
TEŞEKKÜR BÜTONUNA BASARSANIZ SEVİNİRİM. EMEĞE SAYGI
RAR PASS:Netbilgini.com
[/FONT]