~~ >Forumun En Super CFG si..- Req to Req ` <~~...!<<< HS ATAR>>> [Aim]

eyww kardeşm

En hit konuya dwm guncel.!

Teşekkürler..

:001_unsure:saol

Şunu size izah etmessem çatlıcam artık cfg'nin iyisi asla yoktur hep aynı ayarlar vardır birisi hep değiştirir ve satar yada paylaşır veya bundan bir kar gütme amacı olur yani cfg nedir ?? cfg aslı config size yardımcı ve sizin kendi ayarlarını yapmanızı sağlayan bir not defteridir buraya kadar anladız heralde cfg'yi bu kadar büyültmek her isimle adla şekille başkalına vermek veya bundan herhangi bir çıkar sağlamak çok yanlıştır bu işi bu kadar abartıp büyültüm bir mesele haline getirmekte çok gereksizdir ben bunu hep gördüm söyledim hep aynı ayarlar ? neresi sağlam adam oraya gelmiş hiç bilmediğim görmedim daha ne olduğunu bile bilmöediğim avadd,Budget,Mat,Setburst bunlar nedir ? bana biri bunu açıklasın elini öpecem ! nedir bu saçmalıklar kim ürettiyse başına taş yağsın, böyle ayarlar asla komutlarda geçmiyor sizi kandırmaca amaçlı ve oyunu bozma girişimidir ben config'e karşı biri değilim def kasarım fazla abartıyı sevmem alias'a sinir olurum ama belli bir noktada kullanılırsa bişey demem oda silah almak için (oto) bütün Cs turnuvalarında config,alias geçerli ama belli bir noktada geçerli buda demek oluyor ki fazla abartı göze hitap etmiyor ben cfg'ye hile demiyorum fazla abartıya karşıyım belli ayarlar olur eywallah bişey demem herşey bilekte bitiyor bunu anlamamanız beni resmen bitirdi bunu nasıl anlamıyosunuz ben cfg'nin bu kadar aşırısına saçmalığına karşıyım vede bu tavrım her koşulda devam eder ya normal kasın yada hiç kasmayın gidin başka oyunları bozun sizin sayenizde normal oynuyan adam kalmadı ? 1.5'den 1.6 geçen 100'lerce player var hepside wall'dan ghost'dan şikayetçi sizin gibi adamlar olduğu sürece benim tavrımda bu olacak, Artık bunları söylemekten resmen bıktım configler asla para ile satılmaz en iyisi diye bişey yoktur hep aynı ayarlar hep aynı saçmalıklar hep ayrı isinler adı altında binlerce config var hepside gereksiz en iyi config bilektir, Ben bu forumda olduğum sürece DAWK12 kabusu olduğu sürece bu aşırı saçma configlere karşıyım bunuda üstüne basa basa söylüyorum,,

haklısın ya .d

Ozan okulda bulmım senı :D

paylaşım ıcın teşekkürler DEvamını bekleriz :D

Paylaşım İçin teşekkürler.

Geri