Forumda paylaştığım sXe 8.7 Wallhack Hakkında Önemli Virüs Uyarısı. Lütfen Bakın !

Küfür etmek yasaktır.

biLmiorki :D bende bLmiom benmde banka hesabım war realwill bencede baya sıkmıssın sen

Bilgi için Ty

qokhan_14 sana iyilik yapıyoruz sen bilmem ne çoçuğu gibi küfür ediyorsun. Burda senin gibilere yer yok kaybol şimdi. !!!

Muhatap olma byBurc.nankör ya :D

Nod32 sağolsun çalıştıramadan engelledi :D

Böyle şeyler indirmeyin düzgünce Oynayın su oyunu

Hepsinde engelledi zaten

^^ nod32 en iyi anTı vurus saten : )) ama saten aımbot.dll de vırus vardı dıgerlerınde vırus yoktu antıler yakalamıo dıgerlerını aımbot.dll de var : )

Bi Aimbot'ta vardı dediğin gibi bende anlıyamadım zaten onu :S

aımbotdakı bısı yapmasda loaderde vardı fud kullanmıs adam. loader antıvuruslere yakalanmıo .. denedım

SağoLasın.....İndiren Akılsızlar Hala Kullanıyorlardır...

İşte ALLAH'ın Takdiri ilahisi.. Hangi hAck programında virüs yokki biri söyLesin bana.. Bizim Gibi cFg ve biLek kasanLarın hakkını yerseniz sap gibi pc nıze "qq" dersiniz..

Yalanı biraz abartmışsın. Virüs 2-3 gün durduktan sonra bilgi gönderir karşı kişiye anladın mı ?

Benim de var banka hesabım yalan söylemene gerek yok ;)

Virüs 2-3 gün durduktan sonra bilgi gönderir ßuna çoK qüLdüm :]] qweqweqweq :D

ßn indiRmemiştim zaten

gh0s7 h4x'den şaşmayın :]]] qweqeq :D

ii oLur işte iNdirenleR bida iNdirmezler Pclerine Bi zarar gelirse :)

Gülünecek bir durum yok, genel bilgilendirmedir.

Beyler Ayrıca Bu Hilenin Bir Kötü Yolu Daha Var ALT + Tab Cs Hariç Diğer Şeylerde Geçersiz Kalıyor.Bu Cok Onemlidir Çoğu İşlerimizi ALT+TabLa Yaparız Değilmi.Bilginiz Olsun.

Beyler Ayrıca Bu Hilenin Bir Kötü Yolu Daha Var ALT + Tab Cs Hariç Diğer Şeylerde Geçersiz Kalıyor.Bu Cok Onemlidir Çoğu İşlerimizi ALT+TabLa Yaparız Değilmi.Bilginiz Olsun.
klavye kontrol menüsü var alt tab ctrl al delete numlock caps lock scroll lock ışıklaırna kadar bütün ama bütün yetki var uzaktan izinsiz cam izinsiz mikrofon keylog kayıtları offline keylog kayıtları uzaktan erişim uzaktan masaüstü gözetimi ve yönetimi mouse kontrol mouse yöneticisi regedit yöneticisi daha saysam bu sayfaya sığmaz forum kasar :D cidden diorum arkadaşlar bu öyle basit bi keyloger gibi bi virüs değil eğer açtıysanız Turkojan burdan bakın ... işte adam bu programa giriyor no-ip veya DynDNS ile geçici ip'sini tanımlıyor ve şap şap şap makineler listede gözüküyor .. 2 kere tıklıyor ve geçmiş olsun heeerşeyi yapabilir System Tarafından Gizlenmiş Dosyayı Bile yani [h] takısı alan dosyaları bile görür siler taşır ve makinesine çeker .. upload download var sizin net üzerinden istediği kdr download edebilir ...

YA ARKADAŞLAR HER TÜRLÜ YETKİ DİYORUM SİZE ... BİRAN ÖNCE İŞLEM YAPMAZSANIZ Bİ WALL UĞRUNA , MAKİNENİZDE BİŞEYLER SİLİNDİĞİ TAKTİRDE MSN ADRESİNİZİ AÇAMADIĞINIZ TAKTİRDE VEYA FORUMLARDA FALAN ÜYELİĞİNİZİ GİREMEDİĞİNİZ TAKTİRDE İŞTE O ZAMAN ANLARSINIZ...ELİNİZİ ÇABUK TUTMANIZI DİLİYORUM ... BENDE ÇOK KULLANDIM İLK ÇIKTIĞINDAN BERİ O YÜZDEN BİRŞEY BİLİYORUM YAŞADIM Kİ SİZE SÖYLÜORUM TAVSİYEDE BULUNUYORUM .. SİZİN TERCİHİNİZ BEN SİZE SÖYLENMESİ GEREKENLERİ SÖYLEDİM .. KARAR SİZİN .. HOŞÇAKALIN

arkadaşlar bat dosyasında hıc bı sekılde sorun yoq ben dırek tarattım sımdı pc m eskısınden daha rahat hızlandı bnce yavaslamanın sebebide budur

Geri