Forumda paylaştığım sXe 8.7 Wallhack Hakkında Önemli Virüs Uyarısı. Lütfen Bakın !

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Değerli üyelerimiz, forumda paylaşmış olduğum Wallhack virüs içermekteydi bunu biliyordum fakat virüsün bu kadar zararlı bir virüs olduğunu bilmiyordum.

Taki forumumuzda görev yapıp sonra ayrılan West isimli arkadaşımızın bana yaptığı açıklamadan sonra herşeyi öğrenmiş oldum.

Öncelikle Wallhack'i deneyen arkadaşların hepsinden özür diliyorum.
Şimdi göreceklerinizi kesinlikle göz ardı etmeyin. Hepsini tek tek uygulayın.

By Turkish Ezq3'nin paylaştığı Wallhack'te ( Turkojan 4 ) virüsü varmış detaylı resim alt tarafta var.

Yemin ediyorum size makinenize bağlanması 2 tıka bakıyor.
Eğer bu Wallhack'i bilgisayarınızda açtıysanız, bu virüsten kurtulmanın 2 yolu var.
1-) Ya format atmak
2-) Aşağıda söylenenleri yaparak bu virüsten kurtulmak.
Virüs ile birleştiğine dair Resim Aşağıdadır.

3018.bmp

İşte Bu Virüs Makinenizde Karşıdaki By Turkish Ezg3'ye %100 Yetki Sağlıyor...

Şimdi yapılacak işlemleri uygulayın.

İlk önce virüsü devre dışı bırakın ( Aynı zamanda Sality Conficker ve NV virüslerinide devre dışı bırakın )

Bunun için [B][I][COLOR=red]http://ul.to/j9q87e[/COLOR][/I][/B] linkteki .bat uzantılı dosyayı indirin ve açın.
Bu .bat Dosyası Turkojan Virüsünü Devre Dışı Bırakır ve Bulunduğu Klasörden Siler.

Forum üyesi olan Jumb0t tarafından yazılmıştır.

Devre Dışı bıraktıktan sonra Regedit'i Açın.
( Başlat > Çalıştır > Regedit yazın ve ENTER'a basın )

Bilgisayarıma 1 Kez Tıklayarak CTRL + F Tuş Kombinasyonuna Basın ve Oraya
" windowsupteade " yazın .
Eğer böyle bir isim bulursa direk o değeri silin. Sonra tekrar arayın .
Aynı işlemi " mstwain32 " dosyası içinde yapın bunuda arayın çıkan değerleri silin.

Sonra bilgisayarı yeniden başlatın
... GÖREW TAMAM ...

WEST'E TEŞEKKÜR EDERİZ.
________________________________________________________________________​

ENES BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ben Wallhack'i İnternet Cafede İndirip denemiştim. Virüsün bu kadar zararlı olduğunu tahmin etmemiştim bile.
Hepinizden tek tek özür diliyorum arkadaşlar. Aslında benim görevim paylaşmak ama böyle bişiyde olunca içim rahat olmuyor özür dilemek zorunda kalıyorum.

Bilgilendirdiğin için sağol kanka ;)

Sağol enes bütün nb ye ayrılmana rağmen yararın dokundu

Teşekkurler burc bılgılendırme ıcın

zuhaha biliordum bole bişi olduqu :D bazıları indirip sevinmiştir wallla kasıorm ama qrdüler şimdi sevinmeyi fraq kascam die pcmden olamam :D her zmm böle hackler virüslüdür virüsün zararsızıda olmaz bana qöre ;) Bu arada Teşekkürler Burç ve Enes

PayLaşım ıcn saqoL burc. virüsü qörnce ss koymsdm baya bi zaarı warmıs:D

Sonunda Dediklerim Doğru Çıktı dimi ?

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim tek tek.

suç sende değil burç yapman gereken sunmaktı onu yaptın.virüs ü koyan özür dilesin :)

saq0Lasın .

Hayal Kırıklığı :/

ENESIME BAK BE :D adam west bende coast :)) Depfreze vardı allahtan :D:D:D

suç sende değil burç yapman gereken sunmaktı onu yaptın.virüs ü koyan özür dilesin :)
Öyle kardeşimde bi sıkıntı oluyor gene içimde virüslü konu paylaştım ayıp oldu diye :S

düşünmen yeter kardeşim çok çok sagol allah razı olsun!Q

Hata Sende değil Burc-x .. O Wall ı indirenler Kredi Kartı Hesaplarınıza Banka Hesaplarınıza bakın bu Turkojan4 tum sifrelerinizi calabilir..

NetBilgini.Com ' un En büyük hatasını yaptık sanırım Burç'um değil mi ?

Depfreze yukleseydınız wal ı ınıdrmeden once bı resetten sonra bısıyınız kalmasdı bıraz zekı olcaksınız :))

Deepfreez'den geçen virüslerde var ama :/

Yok Burkay hata değil bana göre ben o kadar tehlikeli olacağını düşünmemiştim sadece, benim görevim paylaşmaktı onu yaptım oda böyle bişiy çıktı nerden bilebilirdim mi çok zararlı olduğunu.

sağlık olsun ama bnde bi sorun var msn açan mı bi ?

Geri