FLuctuant # Takımının yaptıgı adilik.Buyrun bakın.Torq Cok ayıp kardeşim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Burası tartısma yeri degiL. k.BAkmayın

aL t0rq Bu sana ıyı Bı kapak oLsun sımdı qıt bos bos konular acma :@

Ola bilir Berabere Oguz Bunda bıse yok Adamlar aldıqı yarının ss`sini koymus

baK kardes orda gorunuyor ben elımden qelenı yapmıssım ben tek basıma koca elı alamam bu 1
ßi kere ßi ss İle reziL olcaksam Ben ßu oyunu bırakırım bu 2
SS dede anLAşılıyor elimden qeLeni yaptıgım bu da 3

Beyler torq adına özür dilerim sizi yanılttıgı için.

SerdaR qıt bos bos konular acma hadı q0b qwewqe :D bak sozumde durdum koyacam deıysem koydum wqewqeqwe:D

BAK kardes orda gorunuyor ben elımden qelenı yapmıssım ben tek basıma koca elı alamam bu 1
ßi kere ßi ss İle reziL olcaksam Ben ßu oyunu bırakırım bu 2
SS dede anLAşılıyor elimden qeLeni yaptıgım bu da 3

Ama kardeşim ben sana bişey demiyorum anlamıyosun beni bak sen bize bunu yapmana ragmen ben seninle gayet normal konusuyorum goruyosun dime sinirlenmeye gerek yok benim anlatamadıgım siz ilk el 8-3 biz 2. el 9-0 biz kazanmıs oluyoruz sen niye biz kazandık dedin oınu anlmadım kardeşim.

Tamam uzatmayın Torq Tamam Kardesım Doqru soyluosun Aldıqınız Raundun ss ını koymusun :) Adamın ustune qelmeın

b€n biz kazandım desem bile ss de gorluyor hıc bı mac 12 - de devre 14 biter yanlısmıyım ?

:D bilemem bilek yoksa 3D :D acabılırler

yok yok az bile yapıyoruz üstümüzden kalkıp rant saglamasın o haysiyetsiz ve orada macı yendik diorsun bu ss sana kapak olsun otur agla nb de üyeligimizde olmasa bunlar bizi ne hale getiricek habermz bıle olmucak ayıptr yaptıgın. sana macı al demıorz kalkıp m4l m4l konular acma oke aklına sok

Torq yanıltma Mılletı yazıyı okumamıstım

ßak 9 - 0 nedir takım el alamamıs. bu neden kaynaklanır . kotu oynuyanlardan mı tabikide deyİL

ÖnemLi oLAN mücadele.

hala kıvırıyor nerde görülmüs 14te bittigi hala atıyor olm sıctın bari beter etme adilik yapma.Sacma sapan konularda acma moderatör olacan bide 2 gram akıl yok işte düsünmüorsun birdahada böle mal mal konular acmassın millete rezil olma

Modlugunu Yap Torg Bune ModLuk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri