Kullanıcı











- Katılım
- 7 Kas 2009
- Mesajlar
- 17,322
- Beğeniler
- 0
- Favori Oyun
- Meslek
- Discord
- İsim


Malzemeler
- 2 adet uskumru
- 1 çay bardağı fındık içi
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- 4 çorba kaşığı margarin
- 4 demet taze soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet domates
- ½ bağ maydanoz
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı sirke
Süre:25 dk - 2 Kişilik
Yapılışı
Tavada yağını kızdırın. Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, una bulayın. Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın. Alt üst çevirerek kızartın. Servis tabağına dizin.
Diğer tavaya margarini,ince doğranmış soğanı, sarımsağı koyup, tahta kaşıkla karıştırın.Kabuğu soyulmuş ve ince ince doğranmış domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın. Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin. Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın. Arzuya göre süsleyerek servis yapın.
- 2 adet uskumru
- 1 çay bardağı fındık içi
- 2 çorba kaşığı un
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- 4 çorba kaşığı margarin
- 4 demet taze soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet domates
- ½ bağ maydanoz
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 tatlı kaşığı sirke
Süre:25 dk - 2 Kişilik
Yapılışı
Tavada yağını kızdırın. Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, una bulayın. Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın. Alt üst çevirerek kızartın. Servis tabağına dizin.
Diğer tavaya margarini,ince doğranmış soğanı, sarımsağı koyup, tahta kaşıkla karıştırın.Kabuğu soyulmuş ve ince ince doğranmış domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın. Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin. Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın. Arzuya göre süsleyerek servis yapın.
