Fıkralarla Türkiye ...

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
İnatçı

Üç arkadaş kahvede oturmuşlar, hepsi de en inatçı olanın kendisi olduğunu iddia ediyorlar.

Birincisi en inatçı benim demiş. Geçen kış eve biraz geç kaldım. Lapa lapa Kar yağıyor, Hava da kararmıştı. Kapıyıyı çaldım. Hatice içerden ""Kim o ? "" diye seslendi. Bilmiyor mu o Saatte benden başka kimsenin gelmeyeceğini. Sabaha kadar ben kapıyı çaldım. O ""kim o?"" dedi. inadımdan sesimi çıkarmadım.

İkincisi atılmış; O da bir şey mi ? Dişim ağrıyordu, dişçiye gittim. Şu ağrıyan dişimi çekiver dedim. Dişçi hangisi diye sordu. Okadar okumuşsun. Dişçi olmuşsun sen bilmeyeceksin de ben mi bileceğim dedim. Bir dişimi çekti. Sordu "" Bu mu ?"" - hayır. ikinci dişimi çekti sordu "" Bu mu ?"" inadımdan söylemedim. Ancak 7. dişten sonra bulabildi.

Üçüncü arkadaş gülmüş onlarda birşeymi, Hanımla evlendiğimiz gece ""Başım ağrıyor, canım istemiyor"" diye bir sürü bahane uydurdu, beraber olamadık. Ondan sonra da kendisi istedi ama, inadımdan ogün bugündür ben yapmıyorum.

İki arkadaş birlikte atılmışlar :

-Atma be. 17 ve 14 yaşındaki iki çocuğun kimden ?

- Vallahi inadımdan onu bile sormadım.
biggrin.gif

Bizimkine Yakışıyor

+Hoca, camide vaaz veriyormus.
-Kizlarimiza sahip çikalim. Çok açik giyiniyorlar, boya sürüyorlar, zincir takiyorlar..... derken cemaatten biri seslenmis:
- Iyi de hoca, senin kiz da yapiyor.
+Hoca cevabi verir:
- Simdi Allah var, bizim kiza yakisiyor.

İntihar nedeni :D (+18)

Polis müfettişi incecik güzel sekretere sormuş:
- Patronun neden kendini pencereden aşağı attı!
'Bilemiyorum' demiş fıstık kız:
- Bana her zaman çok iyi davranırdı. 2 ay önce bana çok pahalı bir vizon kürk aldı, geçen ay da spor bir araba.
- Eeeeee?
- Bugün 3 karatlık çok kıymetli pırlanta bir yüzük hediye etti ve 'Sana sahip olabilmem için daha ne bedel ödememi istersin?' dedi.
- Peki, sen ne cevap verdin?
- Ben sadece 'Ofisteki diğer adamlar gibi bir saatliğine 50 dolar verseniz yeter' dedim!

Kimisi iyi diyor, kimisi kötü...

Bir aile, 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatanla anlaşıp, iyi bir eş bulmasını istemis, Çöpçatana gelinden beklentiler konusunda uzun bir liste vermisler...

Iki hafta kadar sonra çöpçatan aileye çok iyi bir kız bulduğunu müjdelemis.

"Tam oğlunuza göre bir kız buldum... Mutlu bir yuva kurar, camiye gider, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, acayip temizdir, büyükleri sayar, çocukları çok sever, çok çocuk sahibi olmak ister ve de gerçekten bir içim su , genç ve çok güzel" demiş..

Bunları duyunca aile pek bi memnun olmuş. Hemen telaş başlamış, düğün dernek hazırlıkları konusu gündeme gelmis.

Bu arada damat adayı bi duraksamış ve çöpçatanın kulağına doğru eğilip sormuş
- Peki yatakta nasıl acaba?
- Valla... Kimisi iyi diyooor , kimisi kötü !!!

Agop ile Haykanus

Agop'la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis.
Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcu ?
- Peki havagazini kontrol etsen.
... - Canim, ben tesisatci?
- Agop, elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis. Merakla sormus Haykanus 'a:
- Canim karim, kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor 'a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?... Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana " ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? Ben pastaci...

Anne Babaların Saçları Bundan Beyazlıyor

Buyuk sirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili
onemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar muhendislerinden
birinin evine telefon eder.
Karsi taraftan fisildayan bir cocuk sesi
- "Alo" der.Patron sorar:

- "Baban evde mi? Cocuk fisildayarak cevap verir:

- "Evet".Patron sorar:

- "Onunla konusabilir miyim?" Cocuk fisildayarak cevap verir:

- "Hayir".Patron sasirarak:

- "Peki annen evde mi?".Cocuk fisildayarak:

- "Evet".Patron:

- "Peki onunla konusabilir miyim?".Cocuk yine fisildayarak:

- "Hayir".Patron saskin:

- "Orada baska kimse var mı?"

- "Evet" der cocuk fisildayarak.

- "Bir polis memuru var".Mühendislerinden birinin evinde polisin ne isi olduğuna anlam veremeyen adam sorar:

- "Memur beyle konusabilir miyim?"

- "Hayir" der ufaklik, şu anda mesgul".İyice meraklanan patron:

- "Neyle mesgul?" Cocuk fisildayarak cevaplar:

- " Annem babam ve itfaiyeci amcalarla konusuyor"

Meraklanan ve endiselenen patron, telefondan gittikce artan bir gurultu duyar:
- "Bu ses de ne?.." diye sorar.

- "Helikopter" der çocuk, hala fisildayarak.Panikleyen patron:

- "Neler oluyor orada" diye sorar.Cocuk hala fisildayarak:

- "Arama kurtarma timi geldi".Patron endiseli ve neler olduğunu bilememenin kizginligi icinde:

- "İyi de neyi ariyorlar...?".Kucuk cocuk hala fisildayarak ve kikirdayarak cevap verir...

- "BENİ..."

Açılmadan İade

Karadenızın bır koyunde yasayan fadıme hıc erkek arkadası olamamıs ve bu boyle devam etmıs ve evlenmemıs hıc. Kız 40 yaşındaymış köyun muhtarına gıtmıs demıski muhtar benım bır vasıyetım var ben olursem mezar tasıma kız dogdu kız yasadı kız öldu dıye yazdır demıs ahada parası demıs. Aradan zaman gecmıs kız ölmus ve muhtar mezar temele gıtmış durumu anlatmıs

temel demıskı bu cok uzun yazı sıgmaz ben bunu kısaltırım muhtar demıs kı ne yazacan. ben yapım orda okursun demıs ve bır gun sonra yapmıs muhtar mezarlıga gıtmiş mezar tasıda kısa ve oz ACILMADAN İADE
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Hostes Ve Pilot...Bomba...

Kaptan pilot uçağı havalandırıp, otomatik pilotu devreye soktuktan sonra arkasına yaslanıp şöyle der:
-- Önce bi tuvalete gideyim; sonra da hostesi çağırıp bikaç posta kayayım...
Ancak mikrofon açık kalmıştır, kaptanın söylediklerini yolcular ve servis yapan hostes duymuştur...
Hostes, bir anda panikler; mikrofonu kapatmak için pilot kabinine doğru koşarken yere düşer...
Yaşlı bir yolcu, hostese:
--- Kızım, sakin ol, acele etmene gerek yok, adam daha tuvalete girecek.

Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız
- "Hadi golf oynayalım"
demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş:
- "Ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum"
deyince ,
- "Çok kolay, sopa, top ve delik lazım"
demişler. İngiliz:
- "Bende sopa var."
Fransız:
- "Bende de top var."
Temel:
- "Ben oynameyrum."

Adam hipodrama gider yaşlı bir adama amca ikili oynayacagım bana tiyo verirmisin der adam kaç beden pantalon giyiyorsun der bizimki 48 der ozaman git 4/8 oyna der adam 4/8 oynar ve kazanır tekrar adama gider amca bir tiyo daha ver der adam kaç numara ayakkabı giyiyorsun der bizimki 39 der adam o zaman git 3/9 oyna der bizimki oynar ve yarış 3/9 biter ve kazanır tekrar adama gider ve amca bir tiyo daha verirmisin der adam senin erkeklik organın kaç santim der adam kasılarak 18 santin der adam o zaman git 1/8 oyna der yarış 1/2 biter bizimki keşke doğruyu söyleseydim der.

Geri