Fener marşını kasıtlı çaldılar

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Sarı-Kırmızılı ekibin genç kaptanı Arda Turan, Florya’daki son idmanda yaşanan marş skandalıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kendilerine ait özel bölüme girildiğini belirten yıldız futbolcu, “Soyunma odamızın tam önünde, telefon melodisi de değil, bilerek, kasıtlı olarak Fenerbahçe marşı çalıyorlardı. Her takıma saygılıyım. Ama bize özel olan bir yerde Fenerbahçe marşı duymak istemiyorum, tepkim bunun içindi” ifadesini kullandı.

‘Önce kupa, sonra Avrupa’
Transferiyle ilgili de bilgi veren Kaptan, “Benim tek amacım, sezon sonuna kadar hem şampiyonluk hem de Türkiye Kupası’nı kaldırıp, Avrupa Ligi’nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorum. Tabii ki Avrupa’da oynama hedefim var. Ama bu, Başkanımız Adnan Polat ve menajerimin bileceği bir konu” dedi. Messi ile kıyaslamasını saçma bulduğunu tekrarlayan, Arjantinli yıldızın dünyanın en büyük futbolcusu olduğunu vurgulayan Arda, özel hayatı hakkında konuşmak istemediğini de belirtip, “Yazılanlar ne benim ne ailemin ne de kız arkadaşımın umrunda. Sadece futboluma konsantre oluyorum” diye konuştu.

Geri