felsefi sözleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ask Savasa Benzer, Kolay Baslar Zor Biter...

Tarihin Bilinci Olsa Gecmis Kalmazdi. Zaman Sifirlanip Gelecek Olmazdi.

Hayatta Birtek Mutluluk Vardir, Insanin Sevmesi Ve Sevilmesi.

Sozler Kagida Dokulunce, Anlamini Yitirmis Heceler. Guven Eksilince Birine, Sevgi Bitermis Derler.

Olgun Insan Guzel Soz Soyleyen Degil, Soyledigini Yapan Ve Yapabilecegini Soyleyen Insandir.

Insanlar Akilsizliklari Yuzunden Alinlarinda Yazili Olandan Daha Cok Aci Cekerler.

Buyuk Insan Mustarip Oldugu Zamanlarda Bile Baskalarinin Istirabini Dusunebilendir.

Egitim Insanin Guc Sandigi Yada Gercekten Kolay Alt Edilebilen Engelleri Nasil Asacagini Ogretme Sanatindan Baska Bir Sey Degildir.

Hep Yarin Olsun Istedim, Yarinlar Da Dun Oldu! Ta Ki Son Yarina Kadar!

Başarı, herşeye hazırlıklı olmaktır ve hazırlıklı olmadığınızda başarısızlık kaçınılmazdır. Confucius

Uyanıklık sadece özgürlüğün değil, başarının da gereğidir. Beecher

Eğer daha başarılı olması için eğitilen bir insanın eğitimindeki bir aşamayı ben belirleyecek olsam, bu aşama hızlı bir gözlem alışkanlığının eğitimi olurdu. Bu hepimizin kusursuzlaştırmaya çalıştığı bir alışkanlık olmalıdır. Eugene G. Grace

Benim sloganım konsantrasyondur. Fakat ondan önce dürüstlük ve üretim gelir. Andrew Carnegie

Başarı istemek değildir. Jack Barringer

İş yaşamındaki başarı sanatının sırrı sıkı çalışmaktır, herşeyi ciddiyetle ele almak değil. Elbert Hubbart

Başkalarından ileri görüşlü olmamın nedeni, devlerin omuzlarında olmamdır. Isaac Newton

Başarı genellikle onun peşinden koşamayacak kadar meşgul insanların olur. Henry David Thoreau

Eğer ilk defasında başaramadıysanız ortalamaya yaklaşıyorsunuz demektir. M. H. Alderson

Başarılı insanlar sürekli uğraş içindedirler. Hata yaparlar ama vazgeçmezler. Conrad Hilton

Başarıyı yakalamak için ya daha iyi bir tuzak kurun ya da neden yakalayamadığınızı görebilmek için daha büyük bir delik bulun. Edgar A. Shoaff

Geri