Fd'Army vs Shortynın takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R mi Sen Salakmısın :) Olum Gerizekalmısınz siz.) Ney zorunuza gidiyor ahmak ya :D hey Allah'ım hey :D 16-1 :) zorlarına gitti ha bu arada fatih aksam sende gir de sizle bi 5on5 atak :) bakalım senin farkın neymiş :D:D

o ts nin konuşmalarının yarısını buraya koyuyosun delikanlı adamsan ilk baştan sona kadar koyarsın

ts de senle konustugum bu kadar :) sayfama gelip prim yapmaya geldiniz :) kıskandınız sayfami .) Konusmaların hepsi bu he bide oyunda vardi real gir demiştin girdik :D mac bitti map atıcaktık disconnet cektnz:) Sonuc ortada çocuğumuz olana kadar kral biziz shorty ve fatih:)

ts de senle konustugum bu kadar :) sayfama gelip prim yapmaya geldiniz :) kıskandınız sayfami .) Konusmaların hepsi bu he bide oyunda vardi real gir demiştin girdik :D mac bitti map atıcaktık disconnet cektnz:) Sonuc ortada çocuğumuz olana kadar kral biziz shorty ve fatih:)
bak gene " R " yapıyosun ts de gameskra oyuncusuyum demeyi biliyosun burda lan-game gidiyoz diyosun koplasınız olm

ya Sen niye ağlıyorsun hala :) Konunun Başlığı yeterli değilmi :)
bi arkadaşım var kate (ziyacan) sürekli derdi sizin gibiler için içtenlikle söylerdi ağla derdi :) Ne yapıyoruz ne diyoruz , ağla

ya Sen niye ağlıyorsun hala :) Konunun Başlığı yeterli değilmi :)
bi arkadaşım var kate (ziyacan) sürekli derdi sizin gibiler için içtenlikle söylerdi ağla derdi :) Ne yapıyoruz ne diyoruz , ağla
haklısın ağlıyan biziz :)

evet sizsiniz sana bu son cevabım zaman kaybısın :):):):

dur yinede cevap veriyim son cevabım demiştim :) Bak Shorty canım cicim bak erken yaşta oyunu bırakma sebebin olurum olmak istemiyorum :) Ben Hicbir sk-gaming haric hic bir siteye kayıt olmam bunu herkes bilir bilmeyenlerde öğrenir bu bu kadar basit :) Rastgele denk geldi giriyim kayıt olayım dedim ha yok nb benim kayıt olamassın banlarım seni diyorsan xD yapar gecerim .D ne bileyim fatih arkadasın cumhurbaskanını da arıcak 2 - 3 güne :) maglum hersey beklenir :):) Bak 3 Bıcak yedin Anlıyorum Daha Cokta atıcaktık bırakmasın oyunu diye ellemedik :) Ama Korkudan Merdivenden düstün Yarıldık , 3Bıcak attıgımıza sevinmiyorum size 1 el verdigimize üzülüyorum :)

ya kardeşim adamlara çamur atmadık benle uğraşıyolar xiaa kim daha bilmiyom zeroda dul kadınlar gibi her konuma her yorumuma cevap veriyo :D:D:D:D bana 17 yaşında diyolar zero olm sanane hadi ben 17 yaşındayım sananeeeeee:D:D kaybol hadi :D

Şöyle bakıyorumda yorumlarına skynettciiikk asıl burda dul kadın olan kişilerden biri sensin aynı kız gibi yazıyorsun biraz delikanlı ol.

skynettciiiiik hani 21 yaşındaydın bizim wildness(bekir) öyle demişsin 21 yaşında olsan 30 yaşında olsan yinede bizim için farketmez.

post var dediler geldik

başarılar kazım ve silah arkadaşlarına
King Shorty akanzyy :D

oo Skynet yine göt olmaya gelmişin 1.si koçum şu fraglara bakınca 1.5 te kim ezik rahat görülür http://netbilgini.net/threads/r0ulsticq-ssler-ve-kendİ-yapimim-rcm.179356/ Ondan sonra hayatımda hıc 2 12 kasmadım senin gibi ki her maç ole kasıyodn 2 8 2 6 2.si Sen o steam denilen üst düzey oyuncuların frag atabileceği şeyi bilemezsin kabul edıyorum bu maç atamamşm ama smdı 1.6 dakı ss lerı koydurma daha steamı aldgm ilk gün 25 frag attım steamde yenıyım daha az daha zaman geçsin o zaman napıyorm bak ben Senin gibi 1.5 pasifi değilim katil bilal ve risus götürüyor takımını sen değil her maç onlar oynuyor sen onların tırnağı olamazsın bunu biliyosn 3.sü de aslanım 1.6 ya gelmeden her lafa salça olma sen 1.5 deki pasif oyununa devam ediver bi zahmet hadi yavaştan uza koçum itinayla göt edilir yaşında 16'ymş bana 19 dersin tüm yalanlar sende daha face'ni istediklerinde kendi profilini bile atamıyorsn yok çnku tipsizsin ya şaplagoow tuginin profilini atıyorsn once kendine güvenmeyi öğren sonra çık karşma

bak gene " R " yapıyosun ts de gameskra oyuncusuyum demeyi biliyosun burda lan-game gidiyoz diyosun koplasınız olm
Shorty hani bir gün onlar bir gün biz yeneriz diyorsn ya sen hile açmadan real kadronla çapın yetmez tmm mı 16 0 yemediğine dua et gg

oo Skynet yine göt olmaya gelmişin 1.si koçum şu fraglara bakınca 1.5 te kim ezik rahat görülür http://netbilgini.net/threads/r0ulsticq-ssler-ve-kendİ-yapimim-rcm.179356/ Ondan sonra hayatımda hıc 2 12 kasmadım senin gibi ki her maç ole kasıyodn 2 8 2 6 2.si Sen o steam denilen üst düzey oyuncuların frag atabileceği şeyi bilemezsin kabul edıyorum bu maç atamamşm ama smdı 1.6 dakı ss lerı koydurma daha steamı aldgm ilk gün 25 frag attım steamde yenıyım daha az daha zaman geçsin o zaman napıyorm bak ben Senin gibi 1.5 pasifi değilim katil bilal ve risus götürüyor takımını sen değil her maç onlar oynuyor sen onların tırnağı olamazsın bunu biliyosn 3.sü de aslanım 1.6 ya gelmeden her lafa salça olma sen 1.5 deki pasif oyununa devam ediver bi zahmet hadi yavaştan uza koçum itinayla göt edilir yaşında 16'ymş bana 19 dersin tüm yalanlar sende daha face'ni istediklerinde kendi profilini bile atamıyorsn yok çnku tipsizsin ya şaplagoow tuginin profilini atıyorsn once kendine güvenmeyi öğren sonra çık karşma
ooo ilk gün 25 frag atmış roulsikik lan amk salağı sen nondayken maçlara girebilmek için maç almaya gidiyosun ne çabuk unuttun o günleri

ooo ilk gün 25 frag atmış roulsikik lan * * * salağı sen nondayken maçlara girebilmek için maç almaya gidiyosun ne çabuk unuttun o günleri

skynetcikk sende nasıl bir zihniyet var kardeşim, klandan çıkan kişileri kotuluyorsun bu demek sana acayip şekilde koyuyor sanırım bilmem biz seni maçlara almazdık falan filan sen sırf bu gibi adamları klana cagırabılmek icin 7/24 saat yalvardıgını bılıyoruz.

Kendine guvenıyorsan kardeşim klanını steame geçir sizide gorelım

Oooo koçum ben öyle birşey yapmadım da -watch out clanındayken Ikı hafta yalvardın clana gel dıye gerçi yalan sende mk şmdi onu da inkar edersin milletin önünde sonra clandan cıktm rwdyi kurdum yine geldın tsye her gün yalvardım ntkings e geçtim eziyorduk hep sizi nbye koyma artk yeter dedin kaldır onları diye yalvardın Ntkings te de hep yalvardın clana gel diye tel den de aradın bebe'ye de ana bacı kaydıgınhalde tel den aramışın clana tekrar gel dıye sen nasıl bir tipsin aslanm anlamadm ben snin karakterini ??

canım benim esl üzerinden 1on1 aim_map atmaya beklerim xiaa ile anca takım olursun sen pasif
xiaa yı 1.5 te kimsenin sevmediği doğru ama adam oynuyor laf yok xiaa yanımda olsa da olmasa da her türlü kral bir oyuncu steam'e de gayet alışmış durumda pasif 3 kesik yedin sen hala konşyn :)

Oooo koçum ben öyle birşey yapmadım da -watch out clanındayken Ikı hafta yalvardın clana gel dıye gerçi yalan sende mk şmdi onu da inkar edersin milletin önünde sonra clandan cıktm rwdyi kurdum yine geldın tsye her gün yalvardım ntkings e geçtim eziyorduk hep sizi nbye koyma artk yeter dedin kaldır onları diye yalvardın Ntkings te de hep yalvardın clana gel diye tel den de aradın bebe'ye de ana bacı kaydıgınhalde tel den aramışın clana tekrar gel dıye sen nasıl bir tipsin aslanm anlamadm ben snin karakterini ??
Oo GAZIM yakıy10uz Hanyyy G@rd@$!m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri