15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 1Süre 30 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem Yarım kg iç bakla
1 Su bardağı zeytinyağı
2 Adet soğan
1 Tatlı kaşığı toz şeker
Yarım limon suyu
Yarım demet dereotu
3 Su bardağı su
Tuz
Hazırlanışı
1 Su bardağı zeytinyağı
2 Adet soğan
1 Tatlı kaşığı toz şeker
Yarım limon suyu
Yarım demet dereotu
3 Su bardağı su
Tuz
Hazırlanışı
- İç baklaları akşamdan ıslatın.
- Zeytinyağını orta boy bir tencereye koyup kızdırın.
- İçine yemeklik doğranmış soğanı ilave edip, soğanı hafifçe pembeleştirin.
- İçine 3 su bardağı su dökün.
- Akşamdan ıslatılmış baklaları sudan çıkatıp, tencereye alın.
- Yumuşayana dek pişirin.
- İçine limon suyu, tuz ve şekeri ilave edin.
- Biraz daha pişirip, biraz sulu kalacak şekilde ocaktan indirin.
- Süzgeçten geçirerek ezin ve servis tabağına dökün.
- Üzerine kıyılmış dereotu serpiştirin.
- Dilerseniz üzerine zeytinyağlı limon gezdirip servis yapın.