Facebook'a ikinci saldırı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali reis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5
EXE RANK

ali reis

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.karnot.com
ali reis
Facebook'a ikinci saldırı

280720101921356281067_2.jpg
500 milyon kullanıcısı olan sosyal ağ "Facebook"a ikinci kez saldırıldı.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arkadaşlarının profiline bakan kullanıcılar, profil resmi altında küfürlerle karşılaştı. Bakın nasıl?..

İsimlerini Okan Bayülgen'in canlı yayınında ettiği küfürle duyuran, internet dünyasının korkulu rüyası haline gelen "İnci sözlük" yazarları, dünya çapında 500 milyon kullanıcısı olan sosyal ağ "Facebook"a ikinci kez saldırdı.

Geçtiğimiz ay Facebook Translate'teki bir açıktan yararlanarak kullanıcıların duvarlarındaki yazılarda küfürle karşılaşmasının ardından, İnci sözlükçüler bu kez de Facebook'ta profil resimlerinin altındaki alanı hackledi.

Arkadaşlarının profiline bakan kullanıcılar, profil resmi altında küfürlerle karşılaştı.
[/FONT]

İnci Sözlük çok fena ya :D adamlaR asi kardeşi .. :D paylaşım için saol ..emeğe saygı

wallahi ben oraya bi hesap açtım hemen kapatım hiç işim olmaz msn bile güven olmuyo artık bu 3 ncü msn kaptırışım gelen hackliyo giden hackliyo artık hesap açmaktan bıktım usandım bütün hesaplarımı kapatım artık skyp kullanıyom :D

Geçmiş oLsun xD

wallahi ben oraya bi hesap açtım hemen kapatım hiç işim olmaz msn bile güven olmuyo artık bu 3 ncü msn kaptırışım gelen hackliyo giden hackliyo artık hesap açmaktan bıktım usandım bütün hesaplarımı kapatım artık skyp kullanıyom :D

5 senedir aynı msn kullanıorum hackleyen olmadı :D var sende bi cenabeTlik kardeş..:D

benım de 2 senelık msn hackledıelr :D:D

Geri