Facebook OTO durum beğendirme %100 çalışıor!!!

3
EXE RANK

~ j`eune* <$ah>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ j`eune* <$ah>
Merhabalar. dediğiniz adres çalışmıyor.

kardesım lınke tıkla bıraz yawas acılıor malum binlerce kısı kullanıor . calısıor ben az once buutun durumlarımı begendırdım

begendirdinmi noluyo karizmanmı artıyor :soru kolpalık

valla orasını biemıcem kardesım bız herkes bılgılensın ıstıoruz :) geri kalmasın kımse Hersey netbilgini için :P

Kolpalıkla ilgisi yok. şu aralar facebook'da durum beğendirme çabası tüm Türkiye ve başka ülkelerde var.
yavaşlama ondan olabilir teşekkürler.

durum beğendirince popüler falan mı olucan saçmalık :D:D Artık

"Durumumu beğenir misin" demezler umarım.. :D

Gerçekten beğendirme çabası olanlara iyi bir "ilaç" :D Teşekkürler.

Ben bundan 1-1.5 yıl önce demiştim Facebook ortamı bozuldu diyede kimse inanmamıştı. Bu tür uygulamalar tamamen saçmalıktan ibaret fakat ne hikmettir bilinmez en çok hit çeken konular arasında...

Bu tür uygulamaları kullananların belirli yaş gruplarından ibaret olduğu düşünüyorum. Yani düşünceleriyle ve davranışlarıyla olgun olan insanlar benim durumu beğensinler diye böyle birşey ile uğraşmaz.

haklı olabılırsın ama gundem bu .

Birde şöyle bir kesim var. Kendilerini tamamen facebook'a adamış ve hayatları sadece beğenilerden ibaret olan ve sosyal çevresi olmayan , arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde sadece facebook muhabbeti yapan kesimler. Bu kişiler için bu paylaşımı doğru buluyorum hemde fazlasıyla. Neden derseniz ; sırf dikkat cekebilmek beğeni kazanmak icin islamiyeti güzel dinimizi buna alet ediyorlar.Buradaki noksanlık azının söylediğini elinin yazdığını kalbinin yapmamasıdır... Saygılar.

haklısın kaan :) site halen güncel faydalanabilirsiniz.

Emek için teşekkür ederim.

teşekkürler, çalışıyor.

Çalışmıyor bu kimi kazıonuzz amkk böle işin

Bu gibi uygulamaları fake bir hesapla deneyin önce :)

İşsizlere gün doğdu desene :D

Geri