F1R4T.Cfg No PM No rar pass

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bilider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Bilider

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Bilider
Aslında konuyu açıp açmama konusunda çok düşündüm ancak konu hakkında çok mağdur kalan arkadaşlarımız var o yüzden kendim upload edip sundum çok beğenilen F1R4T cfg yi.Rar pass yada pm herhangi bişey istemez paylaşım reklam yada çıkar için yapılmaz,bi teşekkür yeterlidir çok uzattım:blush:
Link:
http://hotfile.com/dl/19743687/43a310c/bilider.rar.html

Beyler yorum yaparsanız sevinirim kendim için bişey istemiyorum,konu güncel olsunki indiremeyen arkadaşlarda görüp indirebilsin öteki konuya yöneliyolar,pm atıp gelmiyecek linki bekliyolar :)

kardes bu cfg sxe 8.5 de default akıor :) MILLET YORUMLARA GORE INDIRME KARARI ALMIS

kardes bu cfg sxe 8.5 de default akıor :) MILLET YORUMLARA GORE INDIRME KARARI ALMIS
Bende bu cfg yi kullanıyorum az önce tekrar girip denedim gayet net akıyo kardeşim bi sorun yok.f1r4t cfg si bu işte ben zaten kendim yapmadım bu cfg yi indiremeyenler için upload ettim:)

Denedim Kötü Ama Tşkler.

Sağol Ama Denemiycem

Olsun yorum yapmanız yeter,zaten cfg bana ait değil bu forumda en çok görüntülenen ve yorum yapılan cfg indiremeyenler için uploadladım:)

eLine saoglk Arıydm bulamıydm

link çalışmıyorrr

Denedim Kötü Ama Tşkler.
bende dedim cfg pek güzel degil sxe lide pek calısmıor fakat sxe siz swlerde super bırsey alıas kodları 8.5 te işlevini yapmıor ama cogu kısı ıstemıs yınede tesekkurler upload ıcın:cool::wink:

arkadas kesin emin ol denicem kardesim ;)

Cok saol kardeşim bu konudan madur olan lardan bırıde benim

bu aslında pm lıydı demi saol

Hayrını görün...

eline sağlık denicem

Geri