f.blow + VS tz.l'arred & VOL - 2

Bu kadar yazdıgınıza göre çok canınız acımış olmalı apaçiler :D
sanki tw isteyince vericek ve biz banlayacak kadar milletin seviyesine düşmeyiz hadi yolunuza itler :D

güldüm sadece güldüm yaaa güldüm yaaaaaaaa beyin bedava yaaaaa :D

vvvvv[quote="~Death']evet beyler buda videoyu yapan Alchandezın videosu

[video=youtube]

adam elıne bomba alınca kacıyor :DD:DS:D:S:DS[/quote]
sende her boka atlama len düdük

-flowley;statham+ kardeşim tv mi allaha aşkına bunlardan tv istesen verirlermi acaba ?

Bu kadar yazdıgınıza göre çok canınız acımış olmalı apaçiler :D
sanki tw isteyince vericek ve biz banlayacak kadar milletin seviyesine düşmeyiz hadi yolunuza itler :D
kardeşim yukarıdaki videoda 1.05'den bi izle adam eline bomba alınca sızın eleman geri kaçıyor oraya bi açıkla bana bakim bi hadi :D

biz zaten player değiliz yeni yetmeyiz beyler devam :D

[quote="~Death']evet beyler buda videoyu yapan Alchandezın videosu

[video=youtube]

adam elıne bomba alınca kacıyor :DD:DS:D:S:DS[/quote]

zuhahahaha :D:D 3d gözlüğü var elemanın 1.05 & 1.20 ye bak bombayı nasıl görüyon sen yavrum :D :D avel pasif gh ci pardon inexci :D

Narko bunları salla gardaşım bu kadar savunduklarına göre anormal bişey var :D eğer dediginiz gibi yoksa gh veya inex milletin umurunda olmaz bunlar ağlar ağlar durur yazık ^^ CcC

TESCİLLİ APAÇİLERR :DDD

aynen kardeşim bide utanmadan ss koymuslar ya yazık bunlara hell olsun rAmconun yüzünü qördk :D

Narko bunları salla gardaşım bu kadar savunduklarına göre anormal bişey var :D eğer dediginiz gibi yoksa gh veya inex milletin umurunda olmaz bunlar ağlar ağlar durur yazık ^^ CcC

TESCİLLİ APAÇİLERR :DDD

Bizim zaten umrumuzda değilki :D yaptığınız gh moviede kendinizi rezil etmişsiniz aptallar pasifler sizi

az bile yaptın bu bebeler üste çıkıyor utanun biraz yüzsüsler

hahaa ramço abiye gh diyorlar oyun bilmiyen adamlara bak hele yaa bunlar gitsin kumdan kale yapsınlar gh movie yapan adama bak kendisinin moviesi varr bombadan nasıl kaçıyo rezillikk

Hepınızı 1 ay sonra gorucem o zmanda boyle oynayın canımı yıyın :D Sizi bilmesek harbi king sanıcaz hangisi hilesiz oynayabılıyor amk :D Eser sende adam olmuşsun ya helal olsun :D

Tirez sur l'arred & ea-Gaming
tz.l'arred & ~KoKo`Jazzy+; `C

KokoJazzy ulan amele pubda görünce eser eser diye yazarsınız cevap vermeyince ağlayıp burda kelime yaparsınız hadi defol benim konumdan lanet olası pislik canın cehenneme varsa ss koy yoksa konu altında zırlamayı kess ikile sağdan git belki cüzdan bulursun

Geri