f.blow + VS GDR |

GDR le attıgımız maclarda ben tsde yoktum ayrıca GDR artık bızle mac atamaz ekstradan hesaplar acıpda laf atmya calısmayın hepınıze bugunlukte lafımı soktum hayırlı ugurlu olsun :D aDASASD:D daha yazarsan tsde odana gelırım.... gerısı malum dahada ağlamanın alemi yok

Mal geldın mal gıdecen butun maclarda ts de olmaz lafa gelınce anca konusun bıde fake uyelık dıyo salak bak bakım ne zaman uye olmusum hangı konulara cvp yazmısım salak ne forumdan ne cs anladıgın var gelmısın burda laf soktum dıyo sen anca laftasın hadı gel ts beni gdr de bulabılırmısın

Bekir bunlarda arşiv istiyor anlaşılan :D:D:D:D
Kitmore yapmayın artık şu hareketi canım benim clan dilendin almadık diye şimdi gh diyorsun hile diyorsun cart diyorsun curt diyorsun yapmayın aga yapmayın valla bak sıkıldım senin gibilerden.

çok sevindik oylemı ılk ssınız 9 kasımda olmuş 29 kasım 20 gung ecmıs bıde sevınıyolar dıyor ulan NBden baska bı yerde borunuz otmuyor ne acta ne bı eyrde bıde konusuyorsunuz. wiLdness ayrıca GDRde senı takan yok geto gelse senı maca almazlar mk :D
Ya sen susta abilerin konuşsun boş insan :D

GDR le attıgımız maclarda ben tsde yoktum ayrıca GDR artık bızle mac atamaz ekstradan hesaplar acıpda laf atmya calısmayın hepınıze bugunlukte lafımı soktum hayırlı ugurlu olsun :D aDASASD:D daha yazarsan tsde odana gelırım.... gerısı malum dahada ağlamanın alemi yok
BAK KONUNU KIRLETME SURDA 3 GUNLUK ADAMSIN GEREK YOK UZATMA OKEY

KÖTÜ ELEŞTİRİ, GİZLİ HAYRANLIKTIR.
İYİ FORUMLAR.

BAŞARI HARİCİ POST KASMAYIN .# TARTIŞMA YARATACAK MESAJLARDA ATMAYIN !

Geri