Eye | Everyting in your ~C -VS- ' Requested-TR Wişşş yenıldı :D :D

:D Yazık Acıorm Acaba Serverdakılerı Buraya Caqırımde qor ,)

oLm bırak sunu waLLa bırak uqrasmaya deqmez yaLancıLarLa işimiz oLmaz bizim .

yA oLm sana ne dıom bAk qıt fakelerımı yenmeye dwm ed ;) Ok Hadi Kq Snra nb k0y yendm dıe :D kendını awut yanı xD

yA oLm sana ne dıom bAk qıt fakelerımı yenmeye dwm ed ;) Ok Hadi Kq Snra nb k0y yendm dıe :D kendını awut yanı xD
La eziq su 1yang la ws atım ws qelceksın 1yang ouz hepsı ızlıcek ozmanda fake dersın allh bılıor ,)

Tmm abım sxe cknca qel yanma scoL bnı yen 0k ? cs bırakmayan 0r0spu cocu ? Sizi eqLendrmek bnm q0Rewım ;)

çok büyüttünüz bu teamı :)

Sağol Yeğen :D

jeannymısın ne boksun ben akrep 3 0 koyuyodum bı baktım res atılmıs ql dıyolar 44 alıyorum 44 yok dıyolar ben sızemı yenılcem ? Alem kımın noldugunu bılıyo..

qeL sımdı atarız Prob mı yawrum her turlu

bence artık forumdan kımse kımseyle ws atmasın herkes kavga ıcınde ak

haLa ne dıon sen ya kapck aqız cock msn ? tombalak. fakemle ws atms hala knuso elıne wrdm 10 - 4 nbde war ısteyen bakar kıme ıstıosanz ona ınanın hadı qq ;) KraLına yoL Vermişim SoytarısıyLa uğraŞamam ;)

Cocuk bu konuyu ben quncel yapmadım bu 1
Seni Yendim Wolfk1nq sahıt ALLAH bılıyor kımın ne bok oldunu cok sahtekarsın utan bence kendınden :) 2
Simdi uza 3

bAK yAwru
1.wolfkınq dedın adam hl_res.dll dosyasını deıstırp wall acmaya calısıo yanı b0zacınn şahidi şıracı
2.Senin kiLon kaca Beni yencen..;) senn yasın kadar clan macı attım. ;)
3.Kımın ne bok oldunu q0rdk sen anca fakelerımı yenersn ss k0ydm nbye q0ren q0rdu kıme ınanmak ısterlerse ınansnlar. fark yapmaz
4.ÇoLk cockla uqrasCak waktm yok ;)
5.sxe 8.8 cksn qıNe werım eLıne fark yapmaz .eqer sen yenersen bn cs bırakcam ok ;) hadi Smdi kayboL qit fakelerimizi bul kendı capında eyLen ;)
tombaLak.;)

Geri