existancce|` vs Avoir Joue Aglıcaksanız Oynamayak :@

pardon da bu türemeye ne kadar takılıyonuz sen 1 yıl önce türedin ben şimdi ama aramızdaki en büyük fark sen adamlıktan bi gram anlamıyosun

Tamam jaws sen en iyiysin kardeşim ;)

En iyiyim diye bişey mi dedin amk senin okuman yokmu.Hee saçlardan göremiyon heralde

Tamam jaws en iyi sesnin (;

Tamam king relax.:p

[quote="-jAws ']pardon da bu türemeye ne kadar takılıyonuz sen 1 yıl önce türedin ben şimdi ama aramızdaki en büyük fark sen adamlıktan bi gram anlamıyosun[/quote]
jAws ' sizin clanı olaya karıstırmıcaktım ama ezıldıgınız macın ss ı duruyor dıger pc'm de. Hani Matkap' ta kralmı olmus ya dedın ya. Diger Pc Me Gecınce SS si atıcam Kararı Sen Ver Kım Kral Kım Bot :D

Ben sakinim sen götünden anlıyon lafları

Tamam king relax.:p

Efe Bu Türemelerin Alayı Kral Olmuş Biz Botuz Mk. Bizi Eziyolar Ya Burda Laf Yapıyorlar :D Bunlarla Laf Dalaşına Girmeye Bile Degmez. Yazı Yazan Parmaklarımıza Yazık Mk :D

Büqün aqLattık Dier qunLerde BkLeriz Ama Lütfen KarşınızDa Abileriniz Olduqunu UnutmaYınız Lütfen :):p

Evet 10 yıldır 20 yıldır cs oynuyosun ben yeni türedim ee noldu ? jade nin parmakları kıymetli her gün kendini beceriyo tabi

Ayrıca ben bu jAws ' ı anlamıyorum. Önüne Kemik Atanmı Oldu Bunun Konuya Ne Yorum Atıyor Bu Mal :D

[quote="-jAws ']Evet 10 yıldır 20 yıldır cs oynuyosun ben yeni türedim ee noldu ? jade nin parmakları kıymetli her gün kendini beceriyo tabi[/quote]

Çoluk Çocuk Laflar Yapıyorsun :D Yaşın 11 - 12 Falan Mı ?

Herkes istediği konuya yorum atar he niye attığımı merak ediyosan senin köpekliğini söliyim dedim.Nese kusura bakmayın abiler siz kralsınız ben bebeyim...

Aqlamaya Dewam qencLer :) :) :)

[quote="-jAws ']Herkes istediği konuya yorum atar he niye attığımı merak ediyosan senin köpekliğini söliyim dedim.Nese kusura bakmayın abiler siz kralsınız ben bebeyim...[/quote]

Benım Kopeklıgımı Söylemişsin. Nerden Bu Sonuca Vardın Bi Acıklasana Bize ?

jAws ' al Bu Tk Sizin Clana :D HENZAAA KRAL Hadi Yine İyisin İçinde Sende Varsın :D

[video=youtube]

Bize tk atsan ne olur amk köpek hala köpek nese artık yorum atmıcam iftara gidiyorum hayırlı ramazanlar

[quote="-jAws ']Bize tk atsan ne olur * * * köpek hala köpek nese artık yorum atmıcam iftara gidiyorum hayırlı ramazanlar[/quote]
Eyw Sanada :) Ama Hala Köpeklıgımı Acıklamadın.

la matka proda tw ısedgımde nıe vermedın

Geri