0
EXE RANK
kamolina
Fexe Kullanıcısı
ÖNCELİKLE CFG'MİZ
Beyler Yoğun İstek Üzerine Yepyeni Cfg mi Paylaşıyorum
Bazı Arkadaşlarıma Özelden Attığım Cfg dir.
Çok Beğenildiği İçin Paylaşmak İstedim ..
Cfgnin Özellikleri
(ABARTI DEĞİL)
Usp Tek Atış
Colt Susturucu Tak Yardır
Ak47 Söylemeyim Dene Gör :)
Saya Saya Bitmez Valla Deneyin Görün Asla Pişman Olmazsınız..
Yepyeni Yaptığım Bir Cfg'dir Clanım Arasında Çok beğeni aldı
Beyler Yoğun İstek Üzerine Yepyeni Cfg mi Paylaşıyorum
Bazı Arkadaşlarıma Özelden Attığım Cfg dir.
Çok Beğenildiği İçin Paylaşmak İstedim ..
Cfgnin Özellikleri
(ABARTI DEĞİL)
Usp Tek Atış
Colt Susturucu Tak Yardır
Ak47 Söylemeyim Dene Gör :)
Saya Saya Bitmez Valla Deneyin Görün Asla Pişman Olmazsınız..
Yepyeni Yaptığım Bir Cfg'dir Clanım Arasında Çok beğeni aldı

~ @ ~
Sıra Rc'mizde
RC DİZİN AYARLARINDAN KISACA BAHSEDELİM
1. Unbind all kontrol ayarları Default’ a göre ayarlanmıştır.
2.aim , Recoil , STIFX , MAXAİMS Ayarları Yapılmıştır.
3. Oyun içi indirmeler kapalı olduğu için RC kota dostudur. 1 saatlik oyunda harcadığı kota 48 MB'dir. Test edilmiştir.
4. Otomatik silah alım kodları her CFG’ de olduğu gibi bu RC` dede vardır. Num Lock bölümünden hızlı silah alabilirsiniz.
5. Çok rahat bir şekilde ses kasmanız için kontrol ayarı olan Dabblerve Distancesürüm ayarlarını '0' ve '60' olarak değiştirilmiştir.
6. Grafik ayarlarında max_shells ve max_smokepuufs ayarlarını '0' ve '1' değiştirilmiştir.
7. Görüntü ayarlarında yaptığım yenileme sXe-Injected grafik yenilemesinin altında olduğu için RC hiçbir sXe-Injected sürümünden etkilenmeyecektir.
8. Stand 3D ayarlarındasubdiv ve npatch 3D görüntü sistemini 1 linedolarak üste alınmıştır. Görüntü olarak 3D kullananlar artık'2' ve '3' oynayacaklardır.
9. Silah alım menüsünü otomatik menü olarak ayarlanmıştır.
10. FPS ve Modemayarlarını 101 olarak değiştirilmiştir. Çoğu RC’ de FPS 100 MODEM 0'dır böyle yapmanızı oyun grafiğini düşürdüğü içinönermiyorum.
11. RC Ayar sıralamasında ki karışıklıklar giderilmiştir. Tamamıyla düzenli bir görünüm oluşturulmuştur.
12. Oyunu iyi okuyan biri için en ideal RC’ dir. Gerek grafik gerek ses ayarlarıyla mükemmelleştirilmiştir.
13. RC açıldıktan sonra hiçbir gereksiz CONDUMP dosyası oluşturmaz.
Not: Bu RC Aim’ dir.% 100 HS atar gibi saçmalıklara girmedim. Zaten çoğunuz bu tür yazıların bilmeyenleri kandırmak amaçlı olduğunu biliyorsunuz.
Not 2: RC´ nin başlıca ayarları bunlardır. Boyutu büyük marifeti büyüktür.
Not 3: RC açmayı bilmeyenler için Konsola , Exec Ex.cfg yazarsanız İşi bitirmiş Olursunuz

Not ; ~ Rc Ayarlarıyla , Echo , bind vs Ayarlarıyla Oynamayınız Aksi Taktirde Rc Bozulur